• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Havalandırmadan gelen ses Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mastarci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2023 clio 5 aracımda Aynı şikayet bendede var götürmediğim usta, servis kalmadı herseferinde farklı bi parçanın değişmesi yada ön göğsün açılması gerektiği söyleniyor. Kesin bir çözümü olan varsa yazsın lütfen

2023 clio 5 aracımda Aynı şikayet bendede var götürmediğim usta, servis kalmadı herseferinde farklı bi parçanın değişmesi yada ön göğsün açılması gerektiği söyleniyor. Kesin bir çözümü olan varsa yazsın lütfen
Hocam selamlar,

Mesaj geçmişinde yazdım aslında. Sorun kalorifer fan motorundan geliyor ses, bu parça değiştirirseniz sorun kesilir. Parçanın kodu 272104788R.
Parçayı değiştirmek için de göğüsü sökmeye gerek yok. Torpido bölmesini söktüğünüzde direk karşınıza çıkıyor. Uzanarak içeriden eski parçayı çıkartıp yenisini takabilirsiniz.

Bende de aynı problem var 2024 model alpine paket aracım. Klima açık ac tuşu açıkken özellikle 1. Kademedeyken aynı videodaki ses gibi cırcır böceği sesi kelebek kanat çırpma sesi gibi ses geliyor. 2. Kademedeyken biraz daha azalıyor. 3 ve 4. Ve üst Kademelerde ses gelmiyor. Ama 1 ve 2. Kademedeki ses belirgin. Çözüm bulabilen var mı anladığım kadarıyla servise gitmek çözüm değil.
Selamlar, yukarıdaki mesajda yazdım çözümü. O parça değişmesi lazım, garantiniz var ise servis ile konuşup bu parça ile çözüldüğünü belirtirseniz yardımcı olurlar diye umuyorum.

Geri