arkadaslar malum benim aracı biliosunuz. aracımın yapım aşamasında basmak için ben spor yay ararken bi arkadasım kanıma girdi bu arabaya bosuna spor yay alma gel kestirelim hem paran cebinde kalır hemde on numara olur dedi bende salak gibi dediğine uydum bile bile ve şimdi yollarda zıp zıp zıplıyorum
ya arkadaslar bu durumdan çok rahatsızım çok konforsuz oldu arac bir ay tahammül ettim ama dayanamıorum böle binmeye. yada ne bileyim benmi alısık deilim acaba diorum çünkü bundan önceki aracım peugeot 406'ydı D sınıfı konforunu bilirsiniz yani... herneyse arkadaslar napmalıyım bana yardımcı olun lütfen aracımın suan ki basık hali görünüm olarak çok hosuma gidiyor ama konforsuzluğuda sürerken beni çileden çıkarıyor. zaten basmadan öncede konforsuzdu kütük gibi geliodu bana şimdi temelli konfor gitti her girdiğim çukuru kasisi böbreklerimde hissediyorum (%95'ine girmediğim ve çok ama çok dikkatli kullandığım halde) bide işin bi gıcık yanı daha var ki o beni ayrı bi çıldırtıyo: benim arabadan iniyorum kayınpederin clio'su var ona biniyorum sanki mercedes'e binmiş gibi oluyorum ne çukur ne kasis hiç bişe hissetmiyorum bu iyice moralimi bozuyor nolur yardım... not: parada kalmadı