21 Şub 2012 #1 Inferno Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2010 Mesajlar 179 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bu pazar antalyadayim kerem abimi ve haydarimi gormek isterim musaitlerse Pazar aksami beni misafir etmek isterlerse tabi b
Bu pazar antalyadayim kerem abimi ve haydarimi gormek isterim musaitlerse Pazar aksami beni misafir etmek isterlerse tabi b
22 Şub 2012 Konuyu Başlatan #2 Inferno Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2010 Mesajlar 179 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Huuu antalyaaaa nere bu millett
22 Şub 2012 #3 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Antalyalılar sıcaklardan mayışmış galiba...
22 Şub 2012 #4 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Antalya gene entirika dolu qw
22 Şub 2012 #5 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 38 Kerem Abi Haydar Bakın Misafir Geliyor Nerdesinizzz
22 Şub 2012 #7 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Antalya'lılar tüm gün siesta yapıyor herhalde...
22 Şub 2012 #8 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Oooo kardeşim benim ne demek basımın ustunde yerın var beklerım 4gözle Paşam da Nargıle ıcerız ama o ayrılmıs ısten Ordan Konyaaltına Geçeriz hehe
Oooo kardeşim benim ne demek basımın ustunde yerın var beklerım 4gözle Paşam da Nargıle ıcerız ama o ayrılmıs ısten Ordan Konyaaltına Geçeriz hehe
22 Şub 2012 #9 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Antalyalılar sıcaklardan mayışmış galiba... Genişletmek için tıkla ... Emmi işin gücün Laf atmak senın yaa hehe SLC' Alıntı: Antalya gene entirika dolu qw Genişletmek için tıkla ... Panpa seni de bekleriz entrikayaqw SerhanÇELİK' Alıntı: Kerem Abi Haydar Bakın Misafir Geliyor Nerdesinizzz Genişletmek için tıkla ... Ne demek kardeşim Herkesi Bekleriz Kapımızı Hep Açık *USTA' Alıntı: Antalya'lılar tüm gün siesta yapıyor herhalde... Genişletmek için tıkla ... Burdayız Usta Burdayız Siesta yapan yok dipçik gibiyiz qw
speedmann' Alıntı: Antalyalılar sıcaklardan mayışmış galiba... Genişletmek için tıkla ... Emmi işin gücün Laf atmak senın yaa hehe SLC' Alıntı: Antalya gene entirika dolu qw Genişletmek için tıkla ... Panpa seni de bekleriz entrikayaqw SerhanÇELİK' Alıntı: Kerem Abi Haydar Bakın Misafir Geliyor Nerdesinizzz Genişletmek için tıkla ... Ne demek kardeşim Herkesi Bekleriz Kapımızı Hep Açık *USTA' Alıntı: Antalya'lılar tüm gün siesta yapıyor herhalde... Genişletmek için tıkla ... Burdayız Usta Burdayız Siesta yapan yok dipçik gibiyiz qw
22 Şub 2012 #10 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 MatraX_07' Alıntı: Emmi işin gücün Laf atmak senın yaa hehe Genişletmek için tıkla ... Adam nara atıyor akşam sabah geliyorum diye ilgilenmiyorsunuz... Sonrada laf attı oluyoruz...cıx cıx cıx
MatraX_07' Alıntı: Emmi işin gücün Laf atmak senın yaa hehe Genişletmek için tıkla ... Adam nara atıyor akşam sabah geliyorum diye ilgilenmiyorsunuz... Sonrada laf attı oluyoruz...cıx cıx cıx