Herkese Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bahosel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bahosel

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese selamlar iyi bayramlar formunuza bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak ve paylaşımlarda bulunmak için üye oldum yakında sıfır megane touch plus 1.5 dci edc aracımı teslim alarak ilk kez renault marka bir araç sahibi olacağım gerçi bende honda civic hb var ve 10 senedir hondadan başka bir araç kullanmadım meganı ablam için aldık ehliyeti var ancak şöförlüğü yok öğretebilirsem ne ala öyle görünüyorki daha çok ben kullanacağım ancak kafama takılan birkaç soruma cevap verebilirseniz sevinirim.Kaporayı verip aracı beklemeye başladığımdan beri gözüm yollarda megan arıyor fakat az görüyorum nedeni sizce nedir bu markayı seçerek ki dizel otomatik fiyat olarak en ucuz, kalite, bakım, servis, maliyetkeri en düşük marka olarak renaultu seçtim yanlış yapmadım umarım bu araç ile ilgili motor olsun otomatik vitesi olsun 2.elde prim yaparmı yorum yaparsanız sevinirim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, araç yakıt olarak çok cimri kullanıcısını üzmez, ikinci eli zaten tüm renault modellerinde olduğu gibi çok hızlı olur heleki dizel otomatik kombinasyonu heleki büyük şehirlerde ekmek su gibi bir ihtiyaç, parça temini ve servisağı zaten bu konuyu konuşmaya gerek bile duymuyorum [emoji4] aracın tadını cıkarın hayırlı olsun tekrardan doğru bir karar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Ailemize hoşgeldiniz.:eyv

Hoş geldin kardeşim, aracınız hayırlı olsun. Kullandıkça ne kadar doğru bir karar verdiğinizi zaten anlayacaksınız. Keyifli paylaşımlar.

Ailemize hoşgeldiniz . Keyifli forumlar dilerim.

Aramıza ailemize hoş geldiniz yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun ..

Doğru bir karar vermişsiniz yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun

Geri