Herkese Merhabalar İYİ SENELER.

serseri367

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
herkese merhabalar adım Samet İstanbul'danım. Daha yeniyim Aranıza takılmanın mutluluğu içindeyim.Bende yeni bir araç aldım sizlerin de bunda emeği yüksek çünkü aracımı alırken sizlerin sorduğu tanıttığı benim sormak istediğim ama sorulmuş sorulara cevapları sizin sayenizde gördüm buldum öncelikle teşekkür ederim. aracım Renault clio0,9 touch modeli çok memnunun şimdilik merhaba diyeyim dedim önümüzdeki günlerde epeyi soracağım şeyler var. Şimdilik görüşürüz.

Aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar :)

teşekkür ederim. :)

Hoşgeldiniz

Keyifli forumlar

herkese merhabalar adım Samet İstanbul'danım. Daha yeniyim Aranıza takılmanın mutluluğu içindeyim.Bende yeni bir araç aldım sizlerin de bunda emeği yüksek çünkü aracımı alırken sizlerin sorduğu tanıttığı benim sormak istediğim ama sorulmuş sorulara cevapları sizin sayenizde gördüm buldum öncelikle teşekkür ederim. aracım Renault clio0,9 touch modeli çok memnunun şimdilik merhaba diyeyim dedim önümüzdeki günlerde epeyi soracağım şeyler var. Şimdilik görüşürüz.

Hayırlı olsun aracınız. Hoş geldiniz. Mutlu yıllar.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ailemize hosgeldiniz. keyifli forumlar dilerim

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.

Hoşgeldiniz.

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Yeni yılın sizede mutluluk, huzur, bolluk bereket getirmesi dileklerimle. :eyv

Geri