Herkese Selam Renault Fun Club Ailesi

yunuscoskun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar Arkadaşlar
Daha önce hiç Renault kullanmamış biri olarak aranıza 2012 Fluence 1.5 dci otomatik 110 bg business araç ile katılmak üzereyim umarım araç heybetli görüntüsü kadar hayırlı olur :)
Araç ile ilgili alımına kadar hiç bir bilgiye sahip olmadığım için buradan yaptığınız bilgi paylaşımları ile bu sorunu aşacağımı düşünüyorum.Önceki aracın 2007 dsg 1.9 jetta idi beklentim bu aracın şanzumanının da beni jetta kadar memnun etmesi yönünde ... bol ve faydalı paylaşımlar olması dileğiyle,
Herkese slmlr
Coşkun Güney
Acemi Renocu :))

Kardeşim aramıza hoş geldin , Keyifli paylaşımlar. Aracınız hayırlı olsun:eyv

Aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin memnun kalacağınızı umarak iyi forumlar. welcome

Hoşbulduk teşekkür ederim :eyv

Hoş geldiniz. Yeni aracınız da hayırlı olsun. Edc şanzıman da en az DSG kadar iyidir. Merak etmeyin. Kazasız belasız sürüşler.

Aracınız hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah. Hoş geldin Coşkun kardeşim, keyifli paylaşımlar. Umarım aracın resimlerini de görme fırsatı buluruz.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Arabanızda hayırlı, uğurlu olsun, Allahım güzel günlerde kazasız, belasız ve arızasız sürüşler nasip etsin. Renautl markayı seçmeniz ise isabetli bir karar olmuş.:eyv

Hoş geldiniz aramıza ailemize aracınız hayırlı olsun

Ailemize hoş geldin keyifli forumlar

Aileye hoş geldin çoşkun faydalı ve paylaşımlı forumlar diler aracınız hayırlı olması dileğiyle kazasız sürüşler dilerim :eyv

Geri