Herkese Selamlarımı İletiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfenDy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EfenDy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar sevgiler saygılar, çook eskiler beni tanır Adım anıl tekirdağ'dan aranıza katılıyorum. RFC'dekiler tanır büyük ihtimalle :) Çok önceden forumdan uzaklaştırılmıştım fakat insan bu ortamı özlüyor ve geçmişte yaşanan gerginlikleri unutarak geçmişte bırakarak aranızda bulunarak geliyorum ama bu sefer fransız değilde bir japon olarak geldim :) 2005'ten bu yana satmadığım Clio Symbol Expression 1.4 sıfır aldığım aracı 2015 eylül 1'inde Toyota bayisine verip yerine sıfır bir Toyota Corolla avangart bronz aldık :) kısmet olursa 1.5 sene sonra arabanın taksidi bittiğinde bu sefer alman olmayı düşünüyorum 320 ile tanışacağız inş'ALLAH :)

Hosgeldiniz...

Aleykümselam hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim. Geçmişe geçmiş ola :) yeniden bu enerjiyle gelmenize sevindim. Umarım uzun bir dostluğun birlekteliği olur. Aracınız hayırlı olsun.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldiniz....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoş Geldiniz.Kazasız sürüşler,keyifli forumlar.

Hoş geldiniz, Keyifli forumlar dilerim :eyv

Ailemize hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim

Hoş geldin Anıl, uslu duracağına söz veriyorsan tamam...:eyv

Hosgeldiniz :)

Hoşbuldum teşekkürler :)
Hoş geldin Anıl, uslu duracağına söz veriyorsan tamam...:eyv
İşte, görüyor musun arkadaş ben bu mustafa abinin sıcak kanlılığına vicdanlı merhametli iyimser yanına bayılıyorum :D
o zamanlar küçüktük daha mustafa abi, insan büyüyor gelişiyor :) Az gelip dil dökmedim sana beni tekrardan kabul etmen için :)
Ailemize hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim
Teşekkürler :)
Hoş geldiniz, Keyifli forumlar dilerim :eyv
Sağol hoşbuldum :)
Hoş Geldiniz.Kazasız sürüşler,keyifli forumlar.
Hoşgeldiniz....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aleykümselam hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim. Geçmişe geçmiş ola :) yeniden bu enerjiyle gelmenize sevindim. Umarım uzun bir dostluğun birlekteliği olur. Aracınız hayırlı olsun.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
hoşbuldum :)

Geri