HH 780 - Meganomanim benim

Maşallah kazasız belasız

teşekkür ederim arkadaşlar. daha güzeli sizlerin olur inşallah :eyv

aa aksaray :)

niye şaşırdın aksaray olduğuna :) 8 ay kadar aksarayda yaşadım. aracım o 8 aylık sürenin hatırası kaldı :aytuğ şaka bi yana değiştirsem mi plakayı. memleketim konya 42 mi yapsam, yaşadığım şehir ankara 06 mı yapsam, ya da hiç ellemesem mi :soru

maşallah

niye şaşırdın aksaray olduğuna :) 8 ay kadar aksarayda yaşadım. aracım o 8 aylık sürenin hatırası kaldı :aytuğ şaka bi yana değiştirsem mi plakayı. memleketim konya 42 mi yapsam, yaşadığım şehir ankara 06 mı yapsam, ya da hiç ellemesem mi :soru

Bence dursun abi, Ankara plaka yaparsan kasko ve sigortası daha pahalı olur..

Kazasız belasız kullanın. maşallah

aa ılk resımler, abant gölü mü... :cool:
aynen öyle hocam :) hafta içi gitmiştik hanımla. ortam çok sakindi, çok az kişi vardı. güzel bi gün geçirmiştik. gidecek olanlara mümkünse hafta içi gitmelerini tavsiye ederim.

Bence dursun abi, Ankara plaka yaparsan kasko ve sigortası daha pahalı olur..
bende öyle düşünüyorum hocam fakat cezalar felan aksaraydaki eski adrese gidince korkuyor insan.

hocam bende kırşehirde yasıyorum bildigin gibi aksaray yakın buraya 68 plaka cok buralarda forumda kırşehrli yok bende aksaraylı bulduguma sevınmıstım bi an :)

Geri