Arkadaşlar merhaba aranıza 2000 model gümüş gri bi megane coupe ile yeni katılmaktayım bir çoğunuzun değerli bilgileri ile bir çok fikir sahibi oldum
ama başa gelen arızalar içinde kendi yasadıgım seyi bulamadım. 14 subat sevgililer günü romantik bi yemegin ardından tamda evin yolunu tutmusken yoldaki tıkırtılardan gecerken yavas olmama rağmen aku şarz lambası ile stop lambası yandı arabaya yabancı oldugum için yola dewam etmeyip çekici çağırdım ve arabayı servise bıraktım kız arkadasımıda dolmusla eve tabi
neyse altarnatör yanmıs dediler ve 850 lira masraf cıkardılar.
tabikide serviste yaptırmayıp tamircimim yolunu tuttum altarnötörün içi değişti bu arada marş dinamosundada bi gıcırtı wardı böle uzun tutarsın marsada gıcık bi ses çıkarya onuda yapın dedim volen dişlişsini değiştirdiler ama pek bi sonuc alamadık(araba otomatik vites oldugu için böle kıl sesle çalısırmısa kanaat getirdik
neyse akşam saat 7 olunca sanayide 490 lira verip yoluma koyuldum. tam şöle direksiyonu bıraktım arkama yaslandım iyice ohbee mis gibi oldu araba dedim yolda yine tıkırtılardan gecerekn bi baktım ekran bi anda hız sıfıra düşüyor tekrar 70 geliyor bu arada yol bilgisayarıda gidip geliyor bi kaç türk usulu tokatladım ekranı gidip geldi yine tabi insan içinden bildiği nekadar küfür warsa edio böle durumda ve hala aynı sıkıntı dewam etmekte düz yolda düzelip kendine geliyor hiç bir takılma olmuyor kamyoncu uyandıran dan geçerken tekrar aynı problem ortaya cıkıyor sizce sorun nerde olabilir ve çözüm nedir?
bu arada devir saatinde ve benzin hararet göstergesinde sıkıntı olmuyor
ama başa gelen arızalar içinde kendi yasadıgım seyi bulamadım. 14 subat sevgililer günü romantik bi yemegin ardından tamda evin yolunu tutmusken yoldaki tıkırtılardan gecerken yavas olmama rağmen aku şarz lambası ile stop lambası yandı arabaya yabancı oldugum için yola dewam etmeyip çekici çağırdım ve arabayı servise bıraktım kız arkadasımıda dolmusla eve tabi

tabikide serviste yaptırmayıp tamircimim yolunu tuttum altarnötörün içi değişti bu arada marş dinamosundada bi gıcırtı wardı böle uzun tutarsın marsada gıcık bi ses çıkarya onuda yapın dedim volen dişlişsini değiştirdiler ama pek bi sonuc alamadık(araba otomatik vites oldugu için böle kıl sesle çalısırmısa kanaat getirdik

bu arada devir saatinde ve benzin hararet göstergesinde sıkıntı olmuyor