Hoparlör Taktırmak Garanti Bozar mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dadas4125
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dadas4125

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Başlıkta belirtiğim gibi hoparlör taktırmak garanti bozar mı
araba 2016 model dacia sandero stepway arabada bildiğiniz üzere 2 tane hoparlör var müzik açınca arkadakiler duymuyor sesini açınca öndekiler şikayetçi oluyor servise öte beriye sormadan önce sizden fikir almak istedim

Herhangi bi sorun olmaz.Arkadaşım 2016 clio 4 e set döşedi ,garanti sorun çıkartmadı.Kapı kartonu elektrik tesisatı vs kesilip bçilmdiği sürece garantiyi bozmaz.

Herhangi bi sorun olmaz.Arkadaşım 2016 clio 4 e set döşedi ,garanti sorun çıkartmadı.Kapı kartonu elektrik tesisatı vs kesilip bçilmdiği sürece garantiyi bozmaz.
arkada hoparlör girişi yerleri var kabloları muhtemelen yoktur bunda sıkıntı olur mu acaba

Clio 4 te kapı direklerine kadar döşeli idi.Pc analart piminden soket yapıp bağlanti yapmıştık.Şu an bi problem yok.
Başka siteden alıntı yapmak site kurallarına aykrı o yüzden,İnt. te stepway arka hoparlör montajı yazarsanız birçok bilgi var bu konuda.
Kapı kartonlarını sökerken mutlaka plastik bir levye kullanının ve asla metal kullanmayın.Kartonlara sert davranmayın pimleri çok hassas çabuk kırılıyor.

Birde garranti işi servisten servise değişiyor ve kıllık yapabiliyorlar.Mersin de bir sorun olmadı.Siz hangi ilde iseniz yinede bir bilgi alın.

Renault diyw sorun çıkarmazlar belki ama araç dacia die sorun çıkarırlar ,bahane mi yok.

:) çok sağolun hocam değerli bilgileriniz için

Rica ederim..
Umarım başarılı bir şekilde montaj yapabilirsiniz.
Birde biz yapayı unuttuk ama yaptığınız işlemleri fotograflayıp burada paylaşırsanız faydalı olur.

Merhaba
Bugün Sandero 1.5 diesel otomatiğimi teslim aldım. ön hoparlörlerden gelen ses kötü. tiz sesler adeta yok. Ön hoparlör çapını biliyormusunuz değiştirmeyi düşünüyorum.

Bugün 2013 sandero ambiance modelinin arkada olmayan kolonlar için kapıyı söktürdüm. arka kolonlar 13 cm. ön kolonların 16 cm olduğunu gördüm önler orjinal fabrika çıkışı tabiki ve arka tesisat kablolarının döşeli olmadığını üzülerek gördüm. bütün arkadaşların bilgisine

Geri