- Konuyu Başlatan
Teşekkürler kardeşim.maşallah bro ya kazasız belasızbence o JDM plakalığını sök sırf JDM yazdığı için
skunk2 vs al bence jdm saçmalığından kurtul
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler kardeşim.maşallah bro ya kazasız belasızbence o JDM plakalığını sök sırf JDM yazdığı için
skunk2 vs al bence jdm saçmalığından kurtul
![]()
1.4i senın aynı motordan R19larda var klima bile var yanı araclardaAnladım kardeşim bizimkinin 80 hp olduğunu biliyordum fakat diğer söylediğin araçlarınkini bilmiyordum.Eyvallah.![]()
Evet onları biliyorum kardeşim ama bizimkilere koymamışlar klima.Aynı aracın avrupasında klima sis farı falan hepsi var.1.4i senın aynı motordan R19larda var klima bile var yanı araclarda![]()
bize copluk araclar gelıyr ısteEvet onları biliyorum kardeşim ama bizimkilere koymamışlar klima.Aynı aracın avrupasında klima sis farı falan hepsi var.![]()
Aynen.bize copluk araclar gelıyr ıste![]()
Meganemden memnunum ABS klima camlar komple otom.. celık jant sis farı cartı curtu herseyı var 98 modelAynen.Yabancı forumlarda bile Türkler çok şanssız R9lar konusunda diyorlar.
![]()
Maşallah kazasız belasız bin kardeşim.Brodan sonra favorim meganeler.Meganemden memnunum ABS klima camlar komple otom.. celık jant sis farı cartı curtu herseyı var 98 model![]()
BEn LAGUNA II 2.0 16 V 140 'lıklara kilitim su anda.. 2.0 dan inip 1.6ya binersem beni kesmezMaşallah kazasız belasız bin kardeşim.Brodan sonra favorim meganeler.![]()
Hayırlısı kardeşim.BEn LAGUNA II 2.0 16 V 140 'lıklara kilitim su anda.. 2.0 dan inip 1.6ya binersem beni kesmezHayırlısı
Abi zift çamur ne ararsan var boş zamanımda ayarlıyacam.Zift lekesi fena olmuş mazotla çıkar sanırım![]()