• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Htmakina'nın Temizlik Günü...

Hayırlı olsun ellerinize sağlık..

hayırlısı Olsun

benim arabanın motoruda çok pis ancak yıkatmaya korkuyorum...Yağ sökücü aldım onla temizleyeceğim.WD40 kullanmışsınız , direk bu spreyle temizlik yapılıyorsa bendede var uygulayabilirmiyim ?

Hayırlı olsun ellerinize sağlık..

Çok teşekkür ederim kardeşim.qw

hayırlısı Olsun

benim arabanın motoruda çok pis ancak yıkatmaya korkuyorum...Yağ sökücü aldım onla temizleyeceğim.WD40 kullanmışsınız , direk bu spreyle temizlik yapılıyorsa bendede var uygulayabilirmiyim ?

WD-40 temizlikte kullanmada hiç bir sakınca yok. Üstelik çokta sağlıklı. Ama benim aldığımda motor gerçekten görünmüyordu, felaket tozluydu o nedenle yıkatmak zorunda kaldım. Sizinkinde motor birazda olsa görünüyorsa WD-40 kullanıp biraz bekledikten sonra kuru bezle temizliğini yapabilirsin. Kolay gelsin.:eyv

Bakarken yoruldum muhterem insan bu ne titizlik:))hoş temizlik imandan maşallah:eyvbizim garibanıda yağmurlar yıkayıp rüzgarlar kurulasın dahahehe

Bakarken yoruldum muhterem insan bu ne titizlik:))hoş temizlik imandan maşallah:eyvbizim garibanıda yağmurlar yıkayıp rüzgarlar kurulasın dahahehe

Allah imanımızdan geri koymasın, teşekkürler dostum. Senin muhteremi de bir gün hallederiz böyle.:eyv

Maşallah abi çok temiz olmuş yaz gelsin senin güneş yanıklarıni hallederiz :)

Maşallah abi çok temiz olmuş yaz gelsin senin güneş yanıklarıni hallederiz :)
Çağatay kardeşim banada güneş yanığına ne yapabilirim yardım edermisin bendede var komple boyamak istemiyorum bende yanına ankaraya mı geleyim[emoji4]

Yaptığı her işi layıkıyla yapan değerli insan HAKKI abim .

Yeni aldığın araca da bir operasyon yaparsın yakında görürüz yine güzel güzel resimleri :)

Geri