İç Tavan Lambası ve Ayak Aydınlatmaları hk.

deXter

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
20 Eyl 2012
Mesajlar
52
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhabalar arkadaşlar.. İç tavan lambamın yavas yavas sönerek kapanmasını istiyorum. Aynı sekilde, ayak bölmesinde isiklar yok, orayada ısık koymak istiyorum. Nasil yaptırmamı önerirsiniz veya ne tavsiyede bulunabilirsiniz ?

Yardımlarınız için, şimdiden teşekkürler..
 
Kimse bakmıyormu acaba ?
 
ayak aydınlatması bence gün ışıgı rengi yada onun hafif turuncuya kaçanı mavi kesinlikle hiç hoş olmuyor tavan lambasından kablo çekilip ucuna 3 tane led bağlanıp yapılabilir arabayı değiştirince bende yapmayı düşünüyorum bu uygulamayı tavan aydınlatması hakkında fikrim yok
 
Herhangi bir zorluğu varmıdır tavan lambasından kablo cekmenin ?
 
Herhangi bir zorluğu varmıdır tavan lambasından kablo cekmenin ?


Hiç bir zorlugu yok diye biliyorum elektrikçiye gidip rahatça yaptırabilirsiniz ama yavaş yavaş sönme olayını tercih etmedim ben power led taktırıp soğutucuyla desteklettirdim ama özel yaptırdıgım için size bir yer ismi veremeyeceğim. Sizinde tercihinizi ledden yana kullanmanızı tavsiye ederim ama renk olarak bildiğimiz beyaz led.başka renk çok apaçi oluyor.
 
Ne kadar aliyorlar acaba, bu sizin yaptırmış olduğunuz işleme Evren bey.
 
Geri
Üst