Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok yok senle alakası yok kardeşim. o ani bastıran yagmura ve navigasyona ve trafige kurban gitti ona kızıyor biliyorum ben onu.Sonra sinirlendi gelmedi ben egemenin cigerini bilirim.. Egemennnn hiper generalimmmmm sıkma canını bayramın 2. gunu temizleriz bu işi mangal bira dodurga sen merak etme..
yok yok senle alakası yok kardeşim. o ani bastıran yagmura ve navigasyona ve trafige kurban gitti ona kızıyor biliyorum ben onu.Sonra sinirlendi gelmedi ben egemenin cigerini bilirim.. Egemennnn hiper generalimmmmm sıkma canını bayramın 2. gunu temizleriz bu işi mangal bira dodurga sen merak etme..
valla şimdi uzaklardayım, fotolara bakıp idare edeceğim burda siirt RFCde yok. çok güzel oldu, herkese teşekkürler...
cliomla son kez katılmaya çalışcam bayram 2.ye ama hayırlısı bakalım. pederin fluya çöreklenirim olmadı bir süre