İftar Buluşması RFC AnkArA

ayaklarınıza sağlık, geniş katılımlı buluşma olmuş. Maşallah :)

Maşallah Güzel Buluşma Olmuş, Ellerinize Sağlık :eyv

Maşallah çok güzel bir iftar organizazyonu olmuş ayaklarınıza sağlık

Kırılma emmi takılıyorum sana saka yaptım .. yanlıs biseymi soyledm

yok yok senle alakası yok kardeşim. o ani bastıran yagmura ve navigasyona ve trafige kurban gitti :) ona kızıyor biliyorum ben onu.Sonra sinirlendi gelmedi :) ben egemenin cigerini bilirim.. Egemennnn hiper generalimmmmm sıkma canını bayramın 2. gunu temizleriz bu işi mangal bira dodurga :) sen merak etme.. :)

yok yok senle alakası yok kardeşim. o ani bastıran yagmura ve navigasyona ve trafige kurban gitti :) ona kızıyor biliyorum ben onu.Sonra sinirlendi gelmedi :) ben egemenin cigerini bilirim.. Egemennnn hiper generalimmmmm sıkma canını bayramın 2. gunu temizleriz bu işi mangal bira dodurga :) sen merak etme.. :)

Ne bicim hemde ya :) Komutanim sen söyleseydin ben seni hataydan alirdim ya , telafisi bayramin 2. gününe :)

Yani o degilde Onur abinin masada tek cektigi bi foto vardi solumdan yada evren abi cekmisti soruyorum nerede o :)

Son düzenleme:
Ayağınıza sağlık...

dscn9476.jpg

gökhan iyice bi çay içmeden gittin kardeşim ya ...

valla şimdi uzaklardayım, fotolara bakıp idare edeceğim burda :) siirt RFCde yok. çok güzel oldu, herkese teşekkürler...
cliomla son kez katılmaya çalışcam bayram 2.ye ama hayırlısı bakalım. pederin fluya çöreklenirim olmadı bir süre :D

Geri