İftar Buluşması RFC AnkArA

valla şimdi uzaklardayım, fotolara bakıp idare edeceğim burda :) siirt RFCde yok. çok güzel oldu, herkese teşekkürler...
cliomla son kez katılmaya çalışcam bayram 2.ye ama hayırlısı bakalım. pederin fluya çöreklenirim olmadı bir süre :D

bence artık bi flu daha lazım ankaraya :)

Video da var. Vakit bulumca yüklerim.

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dscn9476.jpg

gökhan iyice bi çay içmeden gittin kardeşim ya ...
Evren abi yalnız olsam neysede yanımdaki arkadas gidelim dedi.. Konya ankara yolundan cıkınca 45 km yılan gibi dar bozuk bi yol var o cok surdu gece 2 de evde olabildik ancak... Saglık olsun yukarda Onur abinin sakladgı termostanda ictik Semaverdende görülüyor Sagolasın.. :eyv Sizleri görmek bedeldi herseye :)

Video da var. Vakit bulumca yüklerim.

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yorumları birazda videoya saklayalım :)

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar,Allah kabul etsin...

Güzel buluşma olmuş ellerinize ayaklarınıza sağlık.

Ayaklarınıza sağlık Ankara. Ne kadar güzel ve büyük bir aile olduğumuzu tekrar hatırlattınız. Tüm RFC adına güzel bir buluşma olmuş.:eyv

Aynı gün aynı saate başka bir yemekte olduğum için aranızda olamadım :( Çok güzel bir iftar yemeği olmuş katılan herkesin ayağına sağlık. İftar sonrası gelmeyi istiyordum malasef o da olmadı , bir sonraki toplantıda aranızda olmaya çalışacağım. Uzun süredir göremediğim dostları fotoğraflardan da olsa görmek güzel.

Aynı gün aynı saate başka bir yemekte olduğum için aranızda olamadım :( Çok güzel bir iftar yemeği olmuş katılan herkesin ayağına sağlık. İftar sonrası gelmeyi istiyordum malasef o da olmadı , bir sonraki toplantıda aranızda olmaya çalışacağım. Uzun süredir göremediğim dostları fotoğraflardan da olsa görmek güzel.

Ansızın bastıran yagmur ve kalabalık olmamız ayrıca bize uzakta olmandan bir araya gelemedik. birdahakine inş.

Geri