İlk Kazam

Geçmiş olsun.

Kazada mı oldu aldığınızdan beri mi öyledi bilemem ama tamponun ile kaputun arası çok açık.Tamponun biraz düşük galiba. Bu sürtme işini hallederken ona da bi dikkat et istersen :)

geçmiş olsunda tampona vurmuş çamurluğa değil ki :D oda vurmamış sürtmüş vursaydı kırılırdı zaten :D

Eşekler bu çamurlukları yerse gabız olurlar hehe

Geçmiş olsun, tamponda bu görüntü daha önde bende de var, ama rötuş için bekliyorum daha olur nasıl olsa diye, birazı benim eserim birazı da durduğu yerde hediye :)

Geçmiş olsun.

Kazada mı oldu aldığınızdan beri mi öyledi bilemem ama tamponun ile kaputun arası çok açık.Tamponun biraz düşük galiba. Bu sürtme işini hallederken ona da bi dikkat et istersen :)
O tamponu bugüne kadar 4 kez söktüm :D Bugün arabanın tipi çok kayıktı . Farın üst tırnak kırılmış aşşağı salık duruyordu . tampon yuvasından kaymıştı falan .
Bugün 1 saat ona uğraştım .
Uğraşlarım sonucu tamponun o salık yerini gideremedim . çoğu megane salık artık takılmıyorum onlara .

geçmiş olsunda tampona vurmuş çamurluğa değil ki :D oda vurmamış sürtmüş vursaydı kırılırdı zaten :D
Kafadan vurmadığı için kırılan dökülen olmadı . O önüme kırınca ben çaprazdan vurdum . ön çamurluğu doblonun arka sürgülü kapıya yandan yasladım . Vurdum sürtmedim . Çarpmanın etkisiyle yan tarafta bulunan kaldırama zıpladı araba , jantında bir yerini sürttüm . Çamurluk ve tamponun esneme olayı çok iyi . Yani öyle basit malzemeler değiller .

Vurduğum doblo arka sürgülü kapı başından arabanın sonuna kadar çizildi ufak tefek göçtü .

Herkese teşekkürler .

nazarlık olmus iyi bakıyordun m'EG'ane ye kıskandılar bence kadir.

geçmiş olsun konvoy işi sakat iş

Geri