İlk Sıfır Aracım Olacak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Geceyry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız belasız

Touch model Kadjar siyah renk sahibi arkadaş aranıyor :)) hic bir yerde yok o araç. Canlı canlı göremedik

bak güzel ınsan .bende otv muafıyetlı ıcon edc aldım.benzınlıyı uzun vadede kullanacağım ıcın dusunmedım.bagajı güzel işini görür.arac iyi.ama tuch modeli ne kadar ısteklerını ve ıhtıyaclarını karşılar bılemem.tabıkı bütçe ile ilgili.ama 100 de 45 tam ındırım olmuyor.fıyat konusunda 4 5 yerden fıyat al.sıkı pazarlık yap.sıgorta kasko ucretlerını ıyı degerlendır .yazık paran car cur olmasın kolay mı bu zamanda para kazanmak.en boş donanımda senı mutlu etmez bence.

%45 neden indirim olmasin oluyor. Tabi birde %18 kdv var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gönül ister en full donanima bineyim. Ama bütçem karşılamıyor. Şuan bile fiyatlar yükseliyor. Eğer param yetmezse gider Kia Sportage alırım. Ama şu durumda yeter gibi

Gönül ister en full donanima bineyim. Ama bütçem karşılamıyor. Şuan bile fiyatlar yükseliyor. Eğer param yetmezse gider Kia Sportage alırım. Ama şu durumda yeter gibi

Aman yapma benzin yetistiremezsin Kia ya. Touch dan sasma kardesim :)

Benin çevremdeki herkes birşey söylüyor bıkkınlık geldi artik.
1.2 araba mı olurmuş. Çekmez. Reno ya binilir mi. Sanki hepsinde bmw mercedes var.

Gönlüm 1.2 touch da. Hız sabitleme, elektronik park freni, anahtarsiz çalıştırma var. Gündüz farı da var. Yeterli benim için. Yani dokunmatik ekran olsun isterdim. Ama bu donanımda yok.
Öyle otomatik far, yağmur sensoru falan aramiyorum. Ve tavan çıtası ve kapının altındaki krom parca olsa tadından yenmezdi.

Benin çevremdeki herkes birşey söylüyor bıkkınlık geldi artik.
1.2 araba mı olurmuş. Çekmez. Reno ya binilir mi. Sanki hepsinde bmw mercedes var.

Gönlüm 1.2 touch da. Hız sabitleme, elektronik park freni, anahtarsiz çalıştırma var. Gündüz farı da var. Yeterli benim için. Yani dokunmatik ekran olsun isterdim. Ama bu donanımda yok.
Öyle otomatik far, yağmur sensoru falan aramiyorum. Ve tavan çıtası ve kapının altındaki krom parca olsa tadından yenmezdi.

Acikcasi benimde aklimda Renault karsi tereddutlerim vardi fakat yersiz cikardi. Bence hic endise etmeyin :)

Renault'a binilir mi diyenlerden borç para isteyin açığım var Mercedes,Audi alıcam deyip yüz ifadelerini gözlemleyin :)

Bugün kadjar 'ın siyah touch paketin resimleri çektirdim showroomdan gerçekten makam arabası gibi duruyor.

Geri