selam arkadaşlar benim kafam bu immoya takıldı. size bi kaç şey danışmak istiyorum genelde forumdaki arkadaşlarımızda makyajlı kasa var.ama bi bilen vardır sanırım. benim 98 megyy de immo kızılötesi ve illalah edenler varmış bundan? olay nedir ne deildir? anladığım kadarıyla düzgün çalışıyor düğmeye bastığımda kapılar açlıyor. kontağı çeviriyorum kırmızı ışık sönüyor sistem normal işliyor. yalnız karşı komşuda 2.0 rxı var geçen aracına binerken kapıları açınca sinyallerin yandığını fark ettim .benim araçta yanmıyor paket farkından kaynakladığını düşünüyorum. doğrumudur? ne açılırken ne kapanırken sinyallerde tepki yok. bide yedek anahtarım yok. yaptırmaya gittiğimde aman abi yanarsın ne yapıyosun sen dedi eleman (gözlerinde cehennemi gördüm desem yeridir aşırı bi tepki verdi:S
) neyse bu immo patlarsa 4 haneli bi kod gerekliymiş? oda yok? 4 haneli radyo kodu var. anahtarın içinde 8 haneli bi kod var. anahtar kodu olduğunu tahmin ediyorum ?ve son soru bu immo arıza yaptı ne etmek gerek sorunu bulamazsak iptalin bana ne gibi eksileri olur? çalışma düzenini bozar mı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.