İridyum Buji Hakında

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrtqndz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrtqndz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Ağu 2018
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Daha öncesinde 2005 mdeol corsa c aracım vardı.1.3 cdti dizel.ondan 1.2 clioya binince gitmiyomuş gibi geldi.İridyum buji falan taksam fayda eder mi acaba?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Daha öncesinde 2005 mdeol corsa c aracım vardı.1.3 cdti dizel.ondan 1.2 clioya binince gitmiyomuş gibi geldi.İridyum buji falan taksam fayda eder mi acaba?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gözle görülür bir faydası olacağını zannetmiyorum, ancak belki biraz yakıt tüketiminizi düşürür. Hocam çok merak ediyorum, 1,2 motor benzinli, atmosferik bir araç alıyorsunuz, bu araçlardan performans olarak ne bekliyorsunuz ki??? Bu araçlar mümkün olduğunca düşük yakıt tüketimi olacak şekilde yapılmış araçlar, performansı da ona göre, ne yaparsanız yapın bir dizel aracın ürettiği torkun yakınına yaklaşamazsınız.
 
Yüksek devirlerde yaslıyor koltuğa.Ama alt devirlerde kalkışlarda yetersiz.
 
1.2 16V motorun gücü bellidir. Serilik hissetmek için 3500 devir üzeri kullanmanız lazım.
 
Sakin ve sabırlı kullanmanızı tavsiye ederim. Bende de aynı araçtan var. Yapacak birşey yok.
Sakin ve sabırlı kullanmayı başaramazsanız yakıt tüketimi artar.
Eğer imkânınız var ise DCI'ye geçebilirsiniz.
Başka yolu yok sanırım. :)
 
Geri
Üst