Otomatik şanzıman yapısına pek hakim değilim ancak şunu söyleyebilirim. Bazı araçlarda vites D’de iken durduğunuzda araç vitesi kendisi boşa alıyor. Dolayısıyla bu araçlarda N’ye almaya gerek yok. Ancak bazı araçlarda hareketsiz durumda frene basıyorken dahi yük şanzıman üzerinde durmaya devam ediyor ve bir miktar araç gaz vermeye devam ediyor. Bu durumda şanzımana gereksiz yük bindirmemek, frene gereksiz yere fazla basmamak ve gereksiz yakıt tüketimine sebep olmamak için N’ye almakta fayda var. Ancak bunu kısa süreli duruşlarda sürekli ve üst üste yapmak bu kez de sık geçişler sebebiyle şanzımana uzun vadede zarar verebilir. Süreyi nasıl belirleyeceğiz? Bana göre 15-20 saniyeden fazla duracağımız belliyse ve araç kendisi boşa almayan modelse boşa alınabilir. Özellikle İstanbul trafiğinde sık dur kalk yapılan zamanlarda bu süreyi yakalasak bile boşa almamak gerekir diye düşünüyorum. Peki kendi kendine boşa alıp almadığını nasıl anlayacağız? Araç durur pozisyona geçtiği anda pedal hissiyatına, devir saatine ve motor titreşimine bakın. Durur pozisyonda frene basıyorken N’ye aldığınızda eğer devir saati oynuyorsa, araç titreşimi azalıyorsa, fren pedalındaki hissiyat değişiyorsa bu durumda araç kendisi boşa almıyor demektir. Ancak N’ye aldığınızda bu değişikliklerin hiç biri yaşanmıyorsa vites zaten boştadır. Bu da demek oluyor ki kendisi boşa alıyor.
Benim araç kendisi boşa aldığı için N’ye hiç almıyorum.