ısıtma bujisi sorunu lütfen yardımm!

Kadir efe

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
:sinirli2013 fluence 1.5 dci mazotlu arabamın geçenlerde zor çalıştığı için makinaya bağlattım ve ısıtma bujilerinden biri arızalıymış merak edenler için kırmızı olan ve aynı zamandada akü bitmiş dediler yeni akü aldım ve ısıtma bujisinide bosh marka aldım tekrar makineye bağlattık ve bir sorun yok dediler şimdi sorunum şu gösterge panelindeki isitma bujisi amblemi önceden 4 yada 5 saniyede giderdi şimdi amblem yanmasıyla gitmesi bir oluyor yarım kontakta çalışdırdığım zaman tekrar gelmesiyle gitmesi bir oluyor çalışma yönünden bi sıkıntım yok tık diye alıyor tek sorun ısıtma bujisi önceden ekranda 4 5 saniye kalıp şimdi neden 1 saniye bile kalmıyor bu sorunu yaşıyan başka birileri varmı dönüş yaparsanız sevinirim 0505 522 0134

Son düzenleme:
abi benim aracımda da 1 saniye kalmaz ışığın sönmesi eğer marş alırken uzun süre bekletmiyorsa anında marş basıyorsa demek ki görevini yerine getiriyor ve sistem daha fazla ısıtmaya ihtiyaç duymuyor. önceden 4 5 saniye yanmasının nedeni sağlıklı ısıtma yapmamasından kaynaklı şuan çalışıyorsa kafanıza takmayın derim yeni akü ve yeni buji bu süreyi kısaltmış

Aracınız da sorun yok artık hersey olması gerektiği gibi.

Bizim araçlarda bu kışın soğukta geç çalışma olayı bujiden de ziyade genelde artık eskiyen aküden kaynaklı oluyor yazları sıkıntı çıkarmayan akü kışları aracı çalıştıramıyor. Geçmiş olsun aracınız artık sıkıntısız çalışıyor.

Aküyü şarj edin

Geri