Isparta Adana yolculuğundan videolar :)

adanalı01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
foruma koymak için çektiğim ama bir türlü fırsat bulupta koyamadığım videolarım şimdi hazır arkadaşlar :)

ısparta konya arası :)

konya adana arası :)

8 saat süren yolculuğun ardından artık yeter 80 90 la gitmek canıma tak etti :) adana otobanı :)

200 e kadar rahat çıkıyor ancak 200 den sonra ivmelenme çok azalıyor maksimum 210 görebildim 220 görürüm diye hedefliyordum aslında :(

herşeye rağmen ben bu uzun yolculukları çok seviyorum 8 9 saat aralıksız hiç mola vermedim arabadan inmek istemiyorum resmen :)

ilk videodaki müzik cok güzel duman :D iyi gidiyo meggy :eyv

Maşallah aracın güzel gidiyor...:eyv

Maşallah Maşallah :eyv :eyv

maşallah meggy e güzel gidiyor :D ALLAH kaza bela vermesin gidişi çok güzel gerçekten

ben de severim ş.dışı yolculuklarını ancak çıkması dert işte :D memleketimiz yok köyümüz yok İstanbul dan çıkamıyoruz :o

yorumlarınız ve izlediğiniz için teşekkür ederim :) baki hocam kap fluyu gel ıspartaya :) :)

yorumlarınız ve izlediğiniz için teşekkür ederim :) baki hocam kap fluyu gel ıspartaya :) :)

O Köprüyü Gecemez Birak İspartaya Gelmeyi hehe hehe

çok isterdim teşekkür ederim ancak araba babamın işte sıkıntı orda başlıyor :D :D kendi aracım olursa yaparız bi Antalya geçerken uğrarız Isparta ya :D :D

ByTyFn' Alıntı:
O Köprüyü Gecemez Birak İspartaya Gelmeyi hehe hehe

teesüf ederim tayfun hehe hehe hehe gaza getirme beni hehe hehe hehe hehe

çok isterdim teşekkür ederim ancak araba babamın işte sıkıntı orda başlıyor :D :D kendi aracım olursa yaparız bi Antalya geçerken uğrarız Isparta ya :D :D

teesüf ederim tayfun hehe hehe hehe gaza getirme beni hehe hehe hehe hehe

hehe hehe Ben Bilmem Köprüyü Geçemezsin Sen hehe

Geri