Isparta Adana yolculuğundan videolar :)

Sana Bu Şrkiyi Armağan Ediyorummm Baki Cali :eyv

sana bir şey demiyorum ben tamam hehe hehe hehe altta kalınca üste hemen çıkmaya çalışıyosun ama beceremedin tamam sus konuştukça batıyosun :D :D asıl şov yapan sensin :hıh

hehe hehe hehe

Maşallah maşallah. 210'la giderken video çekmek bariz bir risktir. Bir daha olmasın Turgay kardeşim. Ha yanında biri olur o çeker eyvallah. Yoksa seni seviyoruz ve sana bir şey olmasını istemiyoruz kardeşim. Paylaşımlar için teşekkürler.

Maşallah maşallah. 210'la giderken video çekmek bariz bir risktir. Bir daha olmasın Turgay kardeşim. Ha yanında biri olur o çeker eyvallah. Yoksa seni seviyoruz ve sana bir şey olmasını istemiyoruz kardeşim. Paylaşımlar için teşekkürler.

tamam hakkı abim bir daha olmaz teşekkür ederim beni düşündüğün için :)

Paylaşımlar için teşekkür ederim. Benim hız denemesi sırasındaki motorun ısı yükselmesine dikkatim çekti, bu ısınma hızlı gitme süresince aynı seviyede mi? kalıyor yoksa hızlı gitmeye devam etseydiniz motor ısınması sorun yaratacak seviyelere ulaşabilirmiydi.?

Paylaşımlar için teşekkür ederim. Benim hız denemesi sırasındaki motorun ısı yükselmesine dikkatim çekti, bu ısınma hızlı gitme süresince aynı seviyede mi? kalıyor yoksa hızlı gitmeye devam etseydiniz motor ısınması sorun yaratacak seviyelere ulaşabilirmiydi.?

Yok Aykut abim normal hızlarda orta seviyede kalıyor ısı göstergesi videoda biraz yükseldi evet ama maks o seviyede kalıyor hararet göstergesi bir kaç defa daha denemem olmuştu :)

kazasız belasız hızsız sürüşler scooter

Geri