Terörün,
Teröristin,
Destekleyenlerin,
Alkışlayanların,
Fırsat çıkaranların,
Rantı olanların,
Maşası olanların,
Açık şekilde hizmet edenlerin,
Amaçları terörle bir yerde bile olsa kesişenlerin,
Kendi amacını gerçekleştirmek için terörü meşru göstermeye çalışanların ve bu yolla masumların yaşam hakkını gasp edenlerin,
Kendi ideolojilerini aziz vatanın birlik ve bütünlüğünün üstünde tutarak teröre göz yumanların
Vatanı, mesleği, makamı yeri yurdu ne olursa olsun
Allah c.c. kahhar ismiyle bunları kahreylesin, planlarını kendi başlarına geçirsin, namluları kendilerine döndürsün, oyunları bozulsun.
Perişan olsunlar.
Bu ve bundan önceki kalleş eylemlerde yaşamını yitiren masum insanlara Allah rahmet etsin. Geride kalanlara sabır ve baş sağılığı versin.
Bu vatanın birlik ve bütünlüğünü sağlamak için ölümü şehadet sayıp gözünü kırpmadan canını veren polis,asker ve sivil güvenlik güçlerinin Allah şehadetlerini kabul etsin.
Şu karışık durumda bile hala siyasi ideolojilerini bu olayın önüne koyup saçma sapan cahil cuhela Türkiye'nin 50 yıl öncesini bile araştırmadan 50 yıl sonrası için satırlar yazanlar komlpo teorileri yapanlara da Allah akıl fikir versin.
Ne olursa olsun devir birlik olma, kardeş olma, kenetlenme devridir.
Teröre karşı en güçlü silah budur.
Ama maalesef insanımızın arasına nifak tohumu ekmek isteyenler, vatan hainliğini meziyet sananlar var. her dönem olduğu gibi ortada.
Allah sonumuzu hayır etsin.