İstanbul trafiğinde yardımcı olacak bir radyo

murat savcı

EL 3690/Megane ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle istanbul araba kullan herkesin bilmesi gereken bi radyo programı.Bizim gibi araba sürücüleri programa katılıp nerede yogunluk,kaza,bakım çalışması var hepsini söylüyorlar.Ayrıyetten programın yöneticileri İBB trafikten aldıkları verileri yogunluk haritalarını anlatıyorlar.Programa katılıp nerede oldugunuzu söylediğinizde en hızlı hangi yollardan gidileceğini söylüyorlar.kısaca trafikte daha az vakit geçirmek istiyorsanız dinleyin derim.Trafiğin fazla olmadıgı saatlerde 3-4 sarkıda bir bilgi veriyoalr ama trafiğin en yogun oldugu saatlerde sarkı vermek yok.oldugu gibi yol durumlardan bahsediliyor.

Frekansı: 104.2

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla hiç radyo dinlemem hep cd mp3 dinlerim ama aklımda bulunsun kaydederim yarın teybe :) eyv :eyv

İstanbul trafiğinde yardımcı olabilecek radyo olması çok güzel :eyv

İstanbul trafiğinde yardımcı olabilecek radyo olması çok güzel :eyv
valla abi trafikte cok yardimci oluyo.babam havalaninda nakliyeci en olmadik saatte karsiya gecmesi gerekiyo
internetten yogunluk haritasina bakiyoruz uste bide radyoyu dinleyip e5yada temdenmi gitmesi daha kisa surer dinledinmi en az 1 saat trafikte beklemekten kurtariyo.

Radyo trafik bir seneye yakındır kayıtlı bende iş yerindeki araçtada kayıtlı...:eyv

94.7 - 104.0 Bu kanallar arasındayim :)

Radyo Kayıt Sıralamam 97.2 - 102.4 - 106.0 - 106.2 :D

taksilerde rastlardım buna arada hiç sormamıştım frekansını, tek kanal ayarlı radyoma bunu ekleyeyim ben. tabii cepte de ibb trafik yüklü, çok işime yarıyor kameralar.

Geri