Arkadaşlar merhaba, henüz 1500 km'de olan 1.2 turbo edc clio aracımda silkeleme, yığılma ve çok geç gaz tepkisi alma (eco mod hep kapalı) problemleri yaşıyorum. bunun için servise gittim 2 defa. her seferinde aracınız normal, bu araba böyle alışmaya bak dediler. şikayetvar sitesine durumu yazmam sonucunda 2 defa arandım ancak servis kayıtlarına göre aracımın inatla normal olduğunu söylediler. en son nasıl yardımcı olabiliriz diye sordular. aracımın aynısından başka bir araçla test yapmak istediğimi söyledim. hay hay dediler ancak ondan sonra ne aradılar ne sordular(2 hafta geçti). Son olarak iş başa düştü, başlıkta da belirttiğim gibi İstanbulda bu araçtan kullanan siz abilerim ya da kardeşlerimden bir ricam olacak. aracında bu problemleri yaşamayan arkadaşlar, bana özelden yazın lütfen. yanınıza gelip bir karşılaştırma yapmak istiyorum hem araç üstüne de sohbet ederiz. Zira şu an servise gidip bakın ben bu aracın aynısına sahip başka bir arkadaşın aracına bindim bu problemlerin hiçbiri mevcut değildi diyemiyorum. bir kıyas gösteremiyorum. vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.