Selamun aleykum beyler. gecen haftalarda aynalarımı ve ön konsoldaki bi kısımı kırmızıya kaplamıştım bilen arkadaşlar bilir konusu halen acık zaten. bu gece şişliye, eniştemlere gittim saat 8 civarı oraya vardım aracı cevahir avm'nin arkasındaki sokağa park ettim zaten gideceğim yerde orada. saat 11.20 civarı eniştemlerden cıktım ve arabamın yanına gittim. herhalde kırmızı olduğunu görunce dayanamamıslar ayna kapaklarını sokmusler sokerkende tırnaklarını hep kırmışlar yerede bırakıp gitmişler.. o anda resim çekmeyi unuttum resimleride çekip atıcam yarın..
yani insanlıkmıdır bu ne istiyosunuz milletin malından ? açığa bırakmaya gelmıyor malını, anahtarı takar boydan boya cizerler, değişik bi sibop kapağı takarsın çalarlar, antenini yamulturlar, sileceğini sökerler. daha geçen ay 2013 model cmax sahibi arkadaşımın arka sileceğini resmen parçalamışlar serviste malum 150 200 lira civarı bi meblağ talep ediyorlar. biz bu zararları ödemek zorundamıyız milletin garezi nedir kıskanıyorlarmı ?
kısacası istanbulda arac sahibiysen kardeşim çekeceğin derdin var. allah bilir o kapaklara ne kadar vericem şimdi...
yani insanlıkmıdır bu ne istiyosunuz milletin malından ? açığa bırakmaya gelmıyor malını, anahtarı takar boydan boya cizerler, değişik bi sibop kapağı takarsın çalarlar, antenini yamulturlar, sileceğini sökerler. daha geçen ay 2013 model cmax sahibi arkadaşımın arka sileceğini resmen parçalamışlar serviste malum 150 200 lira civarı bi meblağ talep ediyorlar. biz bu zararları ödemek zorundamıyız milletin garezi nedir kıskanıyorlarmı ?
kısacası istanbulda arac sahibiysen kardeşim çekeceğin derdin var. allah bilir o kapaklara ne kadar vericem şimdi...