çok güzel bir buluşma olmuş işim gereği malesef izinimizin olmayışı gelemediğim için özür dilerim![]()
Özür ne demek estafurullah ,iş daha önemli biz biryere kaçmıyoruz buluşuruz yine

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok güzel bir buluşma olmuş işim gereği malesef izinimizin olmayışı gelemediğim için özür dilerim![]()
Hep senin yüzünden etiket olduk cenkerBiz Giderken Anıl Hatta Diyordu Ben Tek Başıma Kalıp Bişiler YaparımO Derece Yani
Artık Evine Git Yeter SAna Çok Bünyene Dokunur Filan Dedik Yollara Bile Baktık![]()
Buluşmalara gelerek olayları dengeliycez artıkAnıl gelmeszin olay olur gelirsin olay olur ,nedir bu yaw adam hangisini yapacağını şaşırdı.
Peki Halil abi bundan sonraki buluşmalarda görüşmek üzereBen İstanbul'da olsam kaçırma şansım zaten yoktu Anıl, arada bir İstanbul dışına çıkarsam buluşma kaçırırım...
guzel bır ortamımız oldu
Yok abi bilmiyordumBu gençlere kızıyorum bazen Kadir ben Ordu'dayım bilmiyormusun...
Yarın sabah 6,30-7.00 gibi gibi geçerim Havza'dan geçerim çık yola yakalım paspasları...![]()