istanbuldan selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemuc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cemuc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar istanbul avrupa yakasinda yasiyorum adim cem. Inanlar oto Çobançeşme subesinden aldigimiz clio 4 1.2 joy ile araniza katildik. Araci ocagin ilk haftasi teslim alacagim.

Ailemize hoş geldin Cem kardeşim, iyi forumlar, aracın hayırlı olsun...:eyv

Ailemize hoş geldin keyifli forumlar :eyv

​Hoşgeldiniz.:eyv

Tesekkur ederim herkese. Inanlardan foruma ozel bir indirim almadim:) belki araci teslim ederken bir hediyeyle telafi etmek isterler. Trafik sigortasini da ben yaptiriyorum zaten:( forum yonetimimizden bir memur destegi rica ediyorum:)

Cem kardeşim hoş geldin. Aracın hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Keyifli paylaşımlar.

Aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar diliyorum... :) Aracınızıda güle güle kullanın hayırlı olsun .:eyv

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

aramıza hoş geldin cem aracın şimdiden hayırlı uğuru olsun güle güle kullan bu arada RFC de olduğunu belirtmediysen bilemezler muhtemelen bu yüzden indirimden ziyade hediye olayna girilmemiştir araç teslim almaya gittiğinde bunu bildir özlem hanıma :D bu arada İst neresinden

Tesekkur ederim. Aslinda cok da yogun bir ilgi görmedim bayiiden. Hatta elden para teslim ettigimde tediye makbuzlari olmadığından bir kartvizite yazip verdiler odenen tutari. Cok tuhafima gitti bu durum. Sizce nasil bir hediye -yada ekstra diyelim- talep etmeliyim? Sanmiyorum ama boyle bir jest yapacaklarini. Bu arada istanbul avcilarda yasiyorum.

Geri