Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah saygı değer abim hoş buldukHoş gelmişsiniz İstanbul'a. Baya bir sallanmış İstanbul gördüğüm kadarıyla..![]()
12 Yıl İstanbul'da yaşadım zaten,burası Eyüp,Nişanca Mahallesi eski Kanal 7 binasının olduğu yer.maşallah flu yaİstanbul a hoşgeldin Ahmet
tanıyınca çok seversin belki ayrılmak bile istemezsin
) bu sokaklardan sanki bi ara geçtim gibi ama net hatırlamıyorum bi göz aşinalığı var ama
![]()
12 Yıl İstanbul'da yaşadım zaten,burası Eyüp,Nişanca Mahallesi eski Kanal 7 binasının olduğu yer.
Trafiktabii yaaeyüp sultan ın oralara çok benziyor sokaklar falan
İstanbul candırr![]()
Trafik![]()
Amin inşallah Allah korusun bizleri,biz Rize'den geldik aracı yıkattık Pazartesi gününden beri evin altında yatıyor. Metrobüs Styleo da var sormaama malum b.şehir alıştık artık araba arttı sokaklar daraldı dangalak sürücüler var bu sebeple trafik çıkıyor ortaya
aha bugün bi tanesi tersten girdi zaten yol verecektimde dur bakalım dedim hemen atarlanıyo hem tersten giriyo bi de atarlanamsı yok mu el kol hareketi işte uyuz olurum onlara kimisi durduk yere kornaya basar özellikleedee ayna kullanmayan sinyal kullanmayan sürücülerimiz var dikkatli ol kardeşim günde kaç defa kaza atlatıyoz valla ALLAH korusun bizleri![]()
Amin inşallah Allah korusun bizleri,biz Rize'den geldik aracı yıkattık Pazartesi gününden beri evin altında yatıyor. Metrobüs Style![]()