işte karşınızda 2005 Clio'm

Maaşallah,Keyifli Günlerde Kullan...

MAşallah KAzasız Belasız Kullan Kardeşim Güzel Araç :eyv

sis farı taktırmayı düşünüyorum fiyatlar ne civarlarda bilen var mı

Maşallah..3 senedir konyadayım yanlış olmasın :D
Aracı istanbul'dan mı aldınız?

Maşallah diyorum hakikaten temizmiş. Acilen jant film egzoz istiyor haykırıyor baba beni modla diye ama abartmadan tabiki sadelik ön planda olmalı hayırlı olsun tekrardan.

Maşallah diyorum hakikaten temizmiş. Acilen jant film egzoz istiyor haykırıyor baba beni modla diye ama abartmadan tabiki sadelik ön planda olmalı hayırlı olsun tekrardan.

bende öyle düşünüyorum acil olarak jant lazım gerisi gelir :)

evet istanbul'dan getirdik

Aldığın kişi Yusuf isminde birimiydi? Bankacı.Eşi de behçetoğulları renault servisinde çalışıyor?

Aldığın kişi Yusuf isminde birimiydi? Bankacı.Eşi de behçetoğulları renault servisinde çalışıyor?

yok hayır bilgilerin hiçbiri uyuşmadı :) taner isminde biriydi ne kendinin ne eşinin renault servisle alakası yoktu

yok hayır bilgilerin hiçbiri uyuşmadı :) taner isminde biriydi ne kendinin ne eşinin renault servisle alakası yoktu

Doğrudur benim tarifimdeki kişi benim aracı aldığım arkadaş..Ben aracı aldm geçen sene nisanda benden sonra hemen senin bu arabanın aynı renk aynı model ve aynı km civarlarında bitane aldı..Direk ilan açmıştı ki o arkadaş kesin satmıştır al sat işi yapıyor gibiydi.Belki bu araç o bile olabilir :)
Herneyse kazasız belasız kullan..