İşteee 34 UGC 14 (UĞur böCeğimm)

evet kangoya laff yok her işe yarıyor vallahii jipe bile gerek yok :)
evet 2005 Mart 25te kangoo'muzu ilk gördüğümde önünde krom koruma demiri vardı ve ben jip zannetmiştim :) hey gidi günler :D :D

Maaşallah jantları vs çok güzel ve uyumlu olmuş :)

Krom Koruma Demiri yakışmamış...

Allah kaza bela vermesin :eyv

maaşallah kazasız belasız..

evet dün bi otobusu sollarken farkettımm anneee çarpcak dıye bağırdı.. bir süre sakin gitmekte yarar var :(

Kıyamam çok geçmiş olsun arkadaşım. Bende bilirim benim ufaklıktada var öyle bir korku. :( Biraz Zaman. ;)

Tavana o düşündüğünü yapmalısın yanlardaki ve arkadaki basamakları görünce tavan kötü duruyor ama genede hoş bir görünümü var güle güle kazasız belasız kullanın

Krom Koruma Demiri yakışmamış...

Allah kaza bela vermesin :eyv

arkadakini bahsedıyorsun sanırım :) ama gayet işe yarıyor geçen kadının teki arkadan çarptı bana, (krom da yamuklar oluştu görünür resimlerde) o olmasa belkide başka hasarlar olabilirdi :) genelde işe yarıor ya hele ki park halindeyken insanlar dibime kdr giriyor bende ittire ittire çıkıyorum ahahhahah hehe

amin cümlemize kaza göstermesin inşallah

Tavana o düşündüğünü yapmalısın yanlardaki ve arkadaki basamakları görünce tavan kötü duruyor ama genede hoş bir görünümü var güle güle kazasız belasız kullanın

evet ya başı kel kaldı qw bir bulsammmm ahhhh ahhhhh bakalım bugun dolaşacağım piyasayı :) teşekkür ederimm

evet ya başı kel kaldı qw bir bulsammmm ahhhh ahhhhh bakalım bugun dolaşacağım piyasayı :) teşekkür ederimm

Hadi hayırlısı istediğin görünümü yakarlarsın inşallah :)

Geri