İyi Sallandık... :)

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
[h=2]Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Gökçeada'nın batısında 6.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.[/h]Marmara Bölgesi’nde meydana gelen deprem İstanbul ve çevre illerden de hissedildi.
İlk gelen bilgilere göre merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü 6.7…
Telefon hatları kilitlendi.
AVRUPA AKDENİZ SİSMOLOJİK ARAŞTIRMA MERKEZİ’NİN BİLGİLERİNE GÖRE
Ege Denizi açıklarında 5.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Deprem İzmir’e 256, Çanakkale’ye 87 km uzaklıkta meydana geldi.
REUTERS’A GÖRE:
Yunanistan’da 7.2 lik bir deprem meydana geldi.

Izmirden bildiriyorum, iyi salladı :eek:

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzmir'de fena sallandık :D

o ara ofisteydim bi şeyler takır tukur etti kalemler falan düştü biz eski bir evde oturuyoruz annemi merak ettiğim için ofisten nasıl çıktığımı yolda nasıl gittiğimi bilmiyorum :( can kaybı olmasında... çok kötü sallandı tam yanımda cam vardı çatur çutur etti..

17 Ağustos 1999 depremi geldi aklıma Allah tekrar yaşatmasın

Millet neler yaşamış ya benim işyerim gayrettepede sadece sandalyem biraz sallandı o sıradada uçak geciyodu alçaktan uçaktan olmuştur dedim herkes neler yaşamış ..

Sent from my RM-885_eu_turkey_252 using Tapatalk

Kütahya'da çok az hissedildi, Allah yaşatmasın bidaha.İşin ilginç yanı ev arkadaşlarım deprem oluyor diye beni uyandırdı nedense bende kader deyip geri yatmışım.hehe

Kütahya'da çok az hissedildi, Allah yaşatmasın bidaha.İşin ilginç yanı ev arkadaşlarım deprem oluyor diye beni uyandırdı nedense bende kader deyip geri yatmışım.hehe

yok artıkk hehe hehe ben kelime-i şahadet getirdim sen kader demişsin vay bee :D :D hehe ben dedim aha koca han gidiyor.. bizim ev çürük zaten bastım eve geldim annem falan kapıda bütün komşular..

Memleketimize Allah bir daha yaşatmaması dileğiyle.

Geçmiş olsun:eyv

Geri