izmir dr.hıfı ufak çaplı buluşma

serhan1991

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ali rıza kardesımın araca tüm cam film amerikan far ve xenon uygulaması yaptırdık en arkadası arkadasımıda foruma davet ettım yakında forumda(:

Uploaded with ImageShack.us

Hayırlı olsun güzel kareler yakışmış

hadi bakalım hayırlı olsun :eyv

hayırlı olsunda cam filmi nerde hani dün facede solemişti xenon tamamda cam filmi resmi yok :D en arkada gördügünüz 3 megane türkiyenin tescilli delisi yaşarımın arabası :D gördügünüz üzere türkiyedeki en ilginc meganelardan biri :D

maaşallah

hayırlı olsunda cam filmi nerde hani dün facede solemişti xenon tamamda cam filmi resmi yok :D en arkada gördügünüz 3 megane türkiyenin tescilli delisi yaşarımın arabası :D gördügünüz üzere türkiyedeki en ilginc meganelardan biri :D

en bıraz erken ayrıldım film resımlerı bende degıl eklerım onlarıda yaşardan bıze de bulaştı izmirli 3 deli megancı olduk

en bıraz erken ayrıldım film resımlerı bende degıl eklerım onlarıda yaşardan bıze de bulaştı izmirli 3 deli megancı olduk

yaşarın üzerine deli yok dostum :D onunla aşık atmayın hehe

aynen ona laf yok keske motorunun fotosunu cekseydım aklıma gelmedı butun fazlalıkları atmıs dusun ustten bakınca yerı göruyorsun (:
adama el alışkanlıgı olmus artık 2 vıda darbesıyle tampon yerlerde(:

Yapılan uygulamaların hepsi yasal değil,dikkatli olun polise denk gelmeyin,bence güzel şeyler ama bu yasalarımız yokmu...?

Geri