İzmirde tavsiye edeceğiniz usta?

Beratthero

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Selamlar herkese :)
İzmirde usta tavsiyelerinizi istiyorum. Efektif ve çözüm odaklı çalışan aç gözlü ve egolu olmayan esnaf biri olması yeterli. Gerisini ben hallederim esnafım zaten 😀
20250617_172414.webp

Renault özel servis diye geçinen popüler yerlerden uzak dur en popülerlerin hepsine gittim beş para etmez 2 senedir yağ bakımımı fren disk balatamı arka fren bakımımı malzeme aldım kendim yapıyorum sizede öneririm eliniz yatkınsa onun haricinde araçta bi arıza olması durumunda Allah korusun ancak arızayı siz bulup şunu değiştir diceksiniz yoksa arızayı buluncaya kadar değişmedik parça bırakmıyorlar cebinizdede para bırakmıyorlar sanayi buna döndü artık ben izmir de usta bulamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Beratthero
Merhaba , 5324553446 Teoman ustayı bir arayın , selamımıda söyleyin.Gönülden yardımcı olacaktır.

Merhaba , 5324553446 Teoman ustayı bir arayın , selamımıda söyleyin.Gönülden yardımcı olacaktır.
Yeri neresi hocam

Renolock ile görüştüm. Muhtemelen renolock ile yaparız. Yetkili servis personeli zaten yapacak olan kişi. Google da yorumları iyi diye bir yere gittim. 2 katından fazla işçilik fiyatı söyledi. Hızlıca çıktım 😂

Geri