Izmir'den selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nilemec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nilemec

Bayan Üye
Bilgi Girilmemiş
Sesimiz soluğumuz çıkamadı yoğunluktan şimdi bir merhaba diyeyim dedim tüm RFC dostlarına. Dilerim keyifler yerindedir :)
Bende şuana kadar iyi idim ancak aracım şuanda yıkanıyor birazdan benzin depom dolacak gerilmeye başladım :)
Günde en fazla 15 km yaparım diyerek almış olduğum aracımla 2 ayda 3.200 küsur km yapmışım :) Sanırım dizel araç bakacağım :)
Kısaca İzmir'den tüm dostlara selamlar :)

Ailemize hoş geldin sayın Eşrefpaşalı... :)

O güne kadar bana 2011-2020 :) arası , en fazla 15.000 km kısaca kendi aracım gibi sıfır kokusu üstünde kazasız belasız dizel bir clio bulursanız vallahi gelirim billahi gelirim :)

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. İzmirden Yalova etkinliğimize konvoy olarak gideriz inşallah..:eyv

Yafu beni tanımadınız mı ? Benim eşrefpaşalı :) Aileye gireli çok oldu yafu :)

Tekrardan hoş geldin :) Yalova'ya bekliyoruz mutlaka iade-i ziyaret diyelim :)

O güne kadar bana 2011-2020 :) arası , en fazla 15.000 km kısaca kendi aracım gibi sıfır kokusu üstünde kazasız belasız dizel bir clio bulursanız vallahi gelirim billahi gelirim :)
Arkadaşımda 2018 model Clio 4 var ama 3 sene beklemeniz gerekecek henüz imal edilmedi... :)
Şaka bir yana aklımızda olsun duyarsak hemen haber veririz...:eyv

Yafu beni tanımadınız mı ? Benim eşrefpaşalı :) Aileye gireli çok oldu yafu :)
Nick yabancı gelmedi zaten... :)

Bende bir kaç zamandır yazamadım hemen beni unutmuşlar vayyyy diye hayıflanıyordum ki :) hoşbulduk :)

Geri