12 Eki 2013 Konuyu Başlatan #11 berkay43 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Kas 2012 Mesajlar 555 Tepkime puanı 35 Puanları 0 dikizaynasi' Alıntı: Güzepl araç en baz donanım sanırım sciricco jantıda gitmiş Genişletmek için tıkla ... evet bazz donanım araba aslında comfortline düşünüyoduk bu denk geldi.
dikizaynasi' Alıntı: Güzepl araç en baz donanım sanırım sciricco jantıda gitmiş Genişletmek için tıkla ... evet bazz donanım araba aslında comfortline düşünüyoduk bu denk geldi.
12 Eki 2013 #12 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 32 Öncelikle aracınız hayırlı olsun . Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Bana kalsa her zaman ki gibi Renaulttan şaşmam . Donanım yok abi .Bana kalite demeyin istediğim konforu sunamadıktan sonra .
Öncelikle aracınız hayırlı olsun . Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Bana kalsa her zaman ki gibi Renaulttan şaşmam . Donanım yok abi .Bana kalite demeyin istediğim konforu sunamadıktan sonra .
12 Eki 2013 #13 Baki Cali , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ağu 2013 Mesajlar 456 Tepkime puanı 178 Puanları 0 Yaş 28 kazasız belasız kullan inşallah kardeşim babamın ilerdeki aracı olabilir ben de düşünürsem golf 7 ama benim için golf 7 tuzlu olur
kazasız belasız kullan inşallah kardeşim babamın ilerdeki aracı olabilir ben de düşünürsem golf 7 ama benim için golf 7 tuzlu olur
12 Eki 2013 #14 bthn00 Batuhan Arallı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Mar 2012 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 76 Puanları 0 Yaş 25 maşallah
12 Eki 2013 Konuyu Başlatan #15 berkay43 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Kas 2012 Mesajlar 555 Tepkime puanı 35 Puanları 0 Kadir Salim' Alıntı: Öncelikle aracınız hayırlı olsun . Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Bana kalsa her zaman ki gibi Renaulttan şaşmam . Donanım yok abi .Bana kalite demeyin istediğim konforu sunamadıktan sonra . Genişletmek için tıkla ... abi ben clio4 icon aldıracaktımbabamı ikna edemedim napayım
Kadir Salim' Alıntı: Öncelikle aracınız hayırlı olsun . Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Bana kalsa her zaman ki gibi Renaulttan şaşmam . Donanım yok abi .Bana kalite demeyin istediğim konforu sunamadıktan sonra . Genişletmek için tıkla ... abi ben clio4 icon aldıracaktımbabamı ikna edemedim napayım
12 Eki 2013 Konuyu Başlatan #16 berkay43 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Kas 2012 Mesajlar 555 Tepkime puanı 35 Puanları 0 Kadir Salim' Alıntı: Öncelikle aracınız hayırlı olsun . Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Bana kalsa her zaman ki gibi Renaulttan şaşmam . Donanım yok abi .Bana kalite demeyin istediğim konforu sunamadıktan sonra . Genişletmek için tıkla ... bizde önceden 2004 k4m megane 2 vardı ondaki özellikhiç bir arabamızda olmadı.
Kadir Salim' Alıntı: Öncelikle aracınız hayırlı olsun . Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Bana kalsa her zaman ki gibi Renaulttan şaşmam . Donanım yok abi .Bana kalite demeyin istediğim konforu sunamadıktan sonra . Genişletmek için tıkla ... bizde önceden 2004 k4m megane 2 vardı ondaki özellikhiç bir arabamızda olmadı.