Kablosuz ŞARJ ALETİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinann24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cliolarda maalesef bosluklar cok kullanisli degil bana gore.. telefonu duz bir zemine koymaktan bahsediyorum. O sebeple havalandirma kanalina takilan magnet tutucular telefonlarimiz icin bicilmis kaftan haline geliyor. Bir de bunun telefonunuzu sarj ettigini dusunun.. ekstra hic bir maliyeti yok, kesme bicme sokme takma yok. İsterseniz ertesi gun aracinizi satar yeni aldiginiz aracta kullanmaya devam edersiniz.. ben ille aracima ozel olsun bu arac icin yapilmis olsun istiyorum seklinde bir dusunceniz varsa da enerji kablosunu havalandirmanin icinden asagi sallandirir cakmak soketinin arkasinda kalici bir baglanti yaparsiniz hem cakmak gozunuz de bosa cikmis olur.

Buna bakmanızı tavsiye ederim
http://s.aliexpress.com/Bz6VreYv

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aliexpress'te biraz araştırılsa daha uygun fiyatlı bişeyler de vardır eminim. Ben iPhone için kablosuz şarj aleti ararken karşılaşmıştım bu ürünle.

iPhone 7 için takipteyim. Güzel bir ürün bulunursa bende sipariş eder montajını yaparım.

1 Amperlik şarjlar işinizi görmez. Ankaradan istanbula vardığınızda 100 % yapar.

Orası öyle tabi 2A olanı bulmak lazım da fiyat epey yükselir sanırım kablosuz teknolojide. Bir de zaten Iphone'nun kutusundan çıkan kendi şarj aleti de 5V 1A olması lazım.

Bu dediğinizi ben Hyundai i10 yeni tasarım reklamında gördüm ordan esinlendim

Geçen Mercedesmiydi Bmv miydi tam hatırlamıyorum ama reklamlarda görmüştüm, yeni araçtı adam telefonunu göze koyuyor şarj oluyordu. Sanırım bu gibi bir şey yapma niyetindesiniz. Clio da en uygun yer vitesin önündeki yer. Yapabilirseniz bizimle de paylaşın. Konuyu takipteyim..

teknik olarak yorumda bulunan arkadaşlardan ricam android tarzı samsung lg tarzı telefonlar için kaç A olmalı iphone için standart kaç A olmalı

teknik olarak yorumda bulunan arkadaşlardan ricam android tarzı samsung lg tarzı telefonlar için kaç A olmalı iphone için standart kaç A olmalı

Iphone için buna şöyle cevap verebilirim. Önemli olan 5V sağlaması. Amperin yüksek olması şarj süresini kısaltır. Standart Iphone şarj aleti 5V 1A'dır. Ama dediğim gibi bu 2A da olabilir şarj süresi kısalır.

Ayrıca Seat da üst donanımlı araçlarında da arabaya kablosuz şarj cihazını entegre etti 2017 modellerinde.

Geri