Kablosuz ŞARJ ALETİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinann24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teknik olarak yorumda bulunan arkadaşlardan ricam android tarzı samsung lg tarzı telefonlar için kaç A olmalı iphone için standart kaç A olmalı

Samsunglar genelde 1.5 amper civarı. 5.5 inc ekran yukarısı genellikle 2 amper. Tabi bazılarında hızlı şarj özelliği var oda 9 volt 1.5 amper civarı.

İphone hakkında fikrim yok.

Iphone için buna şöyle cevap verebilirim. Önemli olan 5V sağlaması. Amperin yüksek olması şarj süresini kısaltır. Standart Iphone şarj aleti 5V 1A'dır. Ama dediğim gibi bu 2A da olabilir şarj süresi kısalır.

Ayrıca Seat da üst donanımlı araçlarında da arabaya kablosuz şarj cihazını entegre etti 2017 modellerinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İphone orjinal şarj aletinde 5V 1A yazıyor dediğiniz gibi. ben evde powerbank ile iphone 5s i 2 amperlik olana takılı haldeyken kullanınca ekran vs sapıtıyo, yazıları aşağı kaydırırken bir anda yukarı kaymalar, farklı harflere basmalar vs. Oluyor. Evet dediğiniz gibi şarj süresi kısalıyor ama pilin önründen götürüyormuşuz gibi geliyo bana 🤷♂. Araçlardaki orjinal usb çıkışlarınında 0,8 veya 1 amper akım veriyor diye okumuştum sanki bidyerlerde?

Samsungun kendi fast charge kablosuz sarj standi 2A cikis veriyor.

İphone orjinal şarj aletinde 5V 1A yazıyor dediğiniz gibi. ben evde powerbank ile iphone 5s i 2 amperlik olana takılı haldeyken kullanınca ekran vs sapıtıyo, yazıları aşağı kaydırırken bir anda yukarı kaymalar, farklı harflere basmalar vs. Oluyor. Evet dediğiniz gibi şarj süresi kısalıyor ama pilin önründen götürüyormuşuz gibi geliyo bana 🤷♂. Araçlardaki orjinal usb çıkışlarınında 0,8 veya 1 amper akım veriyor diye okumuştum sanki bidyerlerde?

Bende IPhone 6 var 2 yıldır kullanıyorum.2A'da dediğiniz sorunlarla karşılaşmadım hiç açıkcası.
2A'nın pile pek bi zararı olmaz. Ne kadar çok doldur boşalt yaptığınızla alakalı o biraz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri