21 Mar 2012 #61 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Kadir Salim' Alıntı: Teşekkür ederim Halil Abi Kırmızı paspasların benle alakası yok Bana kalsa hiç ekstra yapmam Genişletmek için tıkla ... Kaldır at o zaman onları...
Kadir Salim' Alıntı: Teşekkür ederim Halil Abi Kırmızı paspasların benle alakası yok Bana kalsa hiç ekstra yapmam Genişletmek için tıkla ... Kaldır at o zaman onları...
6 Nis 2012 Konuyu Başlatan #62 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 32 Bugün her hafta olduğu gibi arabamızı yıkadım . - Paspasları - Arabayı Daha sonra parlatıcı ile - Motorun plastik aksamları - Arabanın iç plastik aksamlarını parlattım . Taban halısı falan temiz , bagajı düzenledim , stebnenin olduğu siyah kısmı temizledim ( En zahmetli buydu ) Nasip olursa yarın Samsun'dan pasta cila alıp arabanın yüzeyini pürüssüz yapma niyetim var .
Bugün her hafta olduğu gibi arabamızı yıkadım . - Paspasları - Arabayı Daha sonra parlatıcı ile - Motorun plastik aksamları - Arabanın iç plastik aksamlarını parlattım . Taban halısı falan temiz , bagajı düzenledim , stebnenin olduğu siyah kısmı temizledim ( En zahmetli buydu ) Nasip olursa yarın Samsun'dan pasta cila alıp arabanın yüzeyini pürüssüz yapma niyetim var .