Kırmızı çok yakışıyor. Ama ben cesaret edip alamadım. Cosmo mavi daha kullanışlı duruyor. Platin gri de çok sık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence bej renk farklı ve çok dikkat çekici sahibndende de bej renkler hep piyasadan bir tık fazla belki bu renkle alakalı değildir ama aracı baya öne çıkaran bir renk kesinlikle bej diyorum ben diğerleri sıradan ve sönük gibi geldi bide mavisi güzel
Amin... Doğru diyon bide aldıktan sonra keşke o rengi alsaydım dersenyandın. içinden gelerek almalısın ozaman keşke diyip pişman olmayacağın muhakak gönlünde yatar.
platin griye'de aklım gitmedi değil.Bugüne kadar tüm araçlarımız gri olduKırmızı çok yakışıyor. Ama ben cesaret edip alamadım. Cosmo mavi daha kullanışlı duruyor. Platin gri de çok sık.
Cosmodan sasmayin derim)
Cosmodan sasmayin derim)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun kazasız belasız binmenizi dilerim.Ben ateş kırmızısı siparişini verdim valla önceki aracım gümüş gri idi, bu kez risk budur dedim hihi
Hayırlı olsun.Kırmızı gerçekten çok yakışıyor çok parlıyor.Standart jantlarıylada uyumlu.Ben ateş kırmızısı siparişini verdim valla önceki aracım gümüş gri idi, bu kez risk budur dedim hihi
dostum bu arada jantlar 19 luk olandan değil ama standart 17 de değil galiba, değiştirdiniz mi yoksa 2016 da farklı mı geliyor ???)
Ben ateş kırmızısı siparişini verdim valla önceki aracım gümüş gri idi, bu kez risk budur dedim hihi
dostum bu arada jantlar 19 luk olandan değil ama standart 17 de değil galiba, değiştirdiniz mi yoksa 2016 da farklı mı geliyor ???)