Kadjar Almayı Düşünüyorum hangi renk?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kırmızı çok yakışıyor. Ama ben cesaret edip alamadım. Cosmo mavi daha kullanışlı duruyor. Platin gri de çok sık.

bence bej renk farklı ve çok dikkat çekici sahibndende de bej renkler hep piyasadan bir tık fazla belki bu renkle alakalı değildir ama aracı baya öne çıkaran bir renk kesinlikle bej diyorum ben diğerleri sıradan ve sönük gibi geldi bide mavisi güzel

Evet bu renkte çok hoş duran bir renk.Galeri içerisinde ışıkların varlığıyla bütün renklerde bir göz kamaşması oluyor.

Amin... Doğru diyon bide aldıktan sonra keşke o rengi alsaydım dersen :) yandın. içinden gelerek almalısın ozaman keşke diyip pişman olmayacağın muhakak gönlünde yatar.

İnşallah,Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

Kırmızı çok yakışıyor. Ama ben cesaret edip alamadım. Cosmo mavi daha kullanışlı duruyor. Platin gri de çok sık.
platin griye'de aklım gitmedi değil.Bugüne kadar tüm araçlarımız gri oldu :) yıkanıp paklanınca ayna gibi oluyor.O bakımdan da çok severim

a53fc56e5f620e66df0fa8b2f6e6f161.webp

Cosmodan sasmayin derim:))

Sent from my iPhone using Tapatalk

gerçekten bu renkte güzel duruyor,zaten akıl karışıklığına sebep olan şeyde bu.Bu aracın renkleri al beni diyor.
Allah kazadan beladan korusun maşallah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben ateş kırmızısı siparişini verdim valla önceki aracım gümüş gri idi, bu kez risk budur dedim hihi

dostum bu arada jantlar 19 luk olandan değil ama standart 17 de değil galiba, değiştirdiniz mi yoksa 2016 da farklı mı geliyor ???)

Ben ateş kırmızısı siparişini verdim valla önceki aracım gümüş gri idi, bu kez risk budur dedim hihi

dostum bu arada jantlar 19 luk olandan değil ama standart 17 de değil galiba, değiştirdiniz mi yoksa 2016 da farklı mı geliyor ???)
Hayırlı olsun.Kırmızı gerçekten çok yakışıyor çok parlıyor.Standart jantlarıylada uyumlu.

Standart jantları değiştirdi 17".

Aynen degistirdim tekrar 17 inc taktim. 2015 - 2016 fark yok :)

Geri