Dd4all yardımıyla Ankarada çözdüm.2015 model kadjarda sorunsuz kullanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dd4all yardımıyla Ankarada çözdüm.2015 model kadjarda sorunsuz kullanıyorum.
Sizde ddt4all var mı?Varsa ben tarif eden kısa video yapacağım.Kendiniz yaparsınız.Ücretli mi yapıyorsunuz, hiçbir sorun olmadan çözebilirmiyiz?
Sizde ddt4all var mı?Varsa ben tarif eden kısa video yapacağım.Kendiniz yaparsınız.
Bende Bluetooth cihaz var, ddt4all da yüklü ama o database olayları falan onları yapamıyorum sizin videolardan da kadjar için uygun olan yeri bulamıyorum mesela, seçin dediğiniz beyni ben kadjarda bulamıyorum çok farklı isim farklı menüler geliyor.
Ben tarifi kadjar'a özel yapacağım.Direk aynısını uygulayacaksınız.
Hakan Bey merhaba.Ben tarifi kadjar'a özel yapacağım.Direk aynısını uygulayacaksınız.
Hakan Bey merhaba.
Öncelikle yapmış olduğunuz paylaşımlar, kulüp üyelerine olan mütevazi yaklaşımınız dolayısıyla sizi tebrik ediyorum. Yurdumuzdaki kar amacı gütmeyen,bilginin paylaşıldıkça insanların problemlerine çözüm bulmanın verdiği hazzı duyan ender kişilerden biri olarak görüyorum sizi. Yolunuz açık olsun. Başarılar, mutluluklar.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok memnun oluruz birçok kişi eminimbide kapılar kitlenince ayna oto kapansa süper olur.