Kadjar start stop sonrası gelen ses

eyyupcelik

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracı alalı 15 gün oldu. Start- stop devreye girince yaklaşık 15 saniye sonra arkadan bir ses gelmeye başlıyor. Ayağımı frenden çekip motor çalışınca ses kesiliyor. Servise gittim. Usta start stop sisteminin elektrikli el freni ile kaliperi sıkıştırdığı için ses geldiğini söyledi. Normalmis. Eğer bir sıkıntı olsaydı araç mutlak uyarı verirdi dedi. Ama içim tam rahatlamadi. Fikirlerinizi albilirmiyim.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başka servise gösterin bence. Hiç start stop ta 15 sn sonra gelen ses duymadım.

Tek servis var. Otomatik park freni ile ilgili dedi. Normal el freni start stoplarda olmaz dedi. Dedim ya pek rahatlamadi içim

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence tekrar gidin

Bende 1.5 DCI EDC icon var herhangi bir ses veya şikayetim yok. Sizinki sanssizlik olmuş. Geçmiş olsun

Bence baska servise baktirin derim,

acaba ne oldu arkadaşın sesı kesıldı, sorunmu çözüldü yoksa aracı gerı mı verdi????????????

Arac sessiz bir yerdeyken otomatik park frenini devreye aldigimizda cok hafif kaliperlerin arka diskleri sikma sesi duyuluyor ama bence cok normal

Arac sessız bıle olsa gelen ses yuksek. El frenının cekılı olması durumunda da aynı sesı cıkartıyor...

arac sessız bıle olsa gelen ses yuksek. El frenının cekılı olması durumunda da aynı sesı cıkartıyor...

sorun bulundu.

Mazot pompasindan geldiği tespit edildi.

Mazot pompasinin değişmesi gerektiği söylendi.

çok büyük bir operasyon olmasa gerek....

Geri