Kadjarlarda kronık olan konular ve yapılanlar

abbmemoli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
:goz:r:f:c
slm arkadaşlar bende dci edc otomatık kadjar var.
1. konu şoför emnıyet kemeri saramıyor 2. konu klıma vs açıkken kırmızı ışıkta beklerken kafasına gore stop ve aynı sanıye start3. konu servis tarafından yapılan kaput fılmı kenarlardan kalkmaya başladı.sanırım garantılı.bırde aracın şoför tarafındakı ust kapı çıtası kalktı başka bır servıste yaptılar ama ıyı olmadı ıst servıse getırdım keşke öteki servise yaptırmasaydınız demezlermi.cok garıp ve tuhaf bır durum oldu haftaya servıse tekrar gıtcezz:asabi4. 100 km çıkınca sol taraftan barız ruzgar sesi

1. kemeri düz bırakırsanız sarılıyor
2. araçta start stop özelliği var sol tarafta düğmesi var basarsanız devre dışı kalır.
3. çita için geçmiş olsun araçlar insan yapımı arada çıkıyor benzer sıkıntılar.
4. sadece soldan rüzgar almıyor. aracın dizaynı gereği yani suv model ve yüksek olması sebebiyle komple rüzgar alıyor. siz solda olduğunuz için sesin soldan geldiğini sanıyorsunuz. birde 100 değilde ortalama 130 dan sonra rüzgar sesi geliyor.

Stop starta sorun olabilir yada koltukta hareket ederseniz aniden calisir arac. Bi ihtimalde fren pedalindaki titresimde etkiliyor olabilir. Bunlarda sorun yoksa bi servise ugrayin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende 100 den sonra gelıyor sagdan gelmıyor aynadan olur dıyerek test ettım aynaları kapattım ama yınede aynı.kemer ıse sag da sorun yok ama solda sorun var

servis mecbur oldu hocam

Kadjar intens 1.5 DCİ EDC sahibiyim. Yurtdışında yaşıyorum. Balatalarla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Frene basınca araba durmak üzereyken rahatsız edici bir ses geldiğini duyuyorum. özellikle yarım fren yaptığımda gacırtı sesi artıyor. Yurt içinde ve yurt dışında 6 servise gösterdim. hepsi de bu durumun normal olduğunu söyledi. marka farketmeksizin tüm arabalarda bu sesin olduğunu söylediler. Ama ben hiçbir sıfır arabada bu sesi duymadım. Fren balatalarından böyle rahatsız edici ses duyan ve buna çözüm arayan bir üye var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Servis balatalarda kullanılan malzemenin sertliğinden bu durumun olduğunu söyledi. Aspes midir nedir böyle bir madde artık kullanılmıyormuş. bu da sesin temel nedeniymiş. İlginç. Diğer tüm markalar içinde bu durum geçerliyse onlardan veya yeni tüm arabalardan bu ses neden gelmiyor?

araç başlıbaşına bir sıkıntı sıfır alalı 3 ay olmadı 3 kere servise gittim
1.arka kapı kilitleri u demirleri paslandı araç sıfır ve pas (değiştirdiler)
2.seyir halinde yanan arıza lambaları (program güncelleme yapıldı daha olamaz dediler)
3.seyir halinde park sensörleri kendi kendine bağırmaya başlıyor ( program güncellemesi yapmışlar daha olmaz dediler)
4.seyir halinde durdunuz özellikle hafif rampa aşağı olan yerlede ayağınızı frenden çekince hafif vuruntu (şanzumandan geliyor sanırım) oluyor.(güncelleme yaptılar düzelmedi bu şanzumanlarda normal dediler halbuki daha önce yoktu normalse daha önce niye yapmıyodu.anlamadım)
5.rüzgar sesi (çözüm yok)

almış olduğum ilk sıfır arabam bu vaziyette 2.el aldığım araçlarda bile böyle problemler yaşamadım.

yağmurda arka bağaj kapagını açınca bagajda bir miktar su buluyorum :) koltuk yatırma kolunun oradan damlıyor aşağıya, benzer şikayeti olan oldumu ayrıca silecek 3 aylık araba için eski gibi duruyor tam fonksiyenel silmiyor servis yenilermi şikayet etsem acaba, arka bagaj su alımı için servisin bır çaresi varmı

Gecmis olsun. İlk defa duydum ben bu sikayeti. Bence servise goturun. Silecek degistiren oldu serviste ucretsiz fakat arkadan su almayi yeni duydum bende.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri