Kafama Bir şey takılı :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgur82

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dacia Duster Ambiance Model aracım var. Malumunuz arabanın içerisinde pek bir şey yok :D Dışardan aküye müdahil ( navigasyon , Tv , sis lambası Vs. ) taktırsam aracın elektrik sistemine zararı olur mu ?

Sis lambası vs düzgün tesisat çekilip bağlanırsa birşey olmaz aynı şekilde navigasyon, tv olayınıda çakmaklıktan halledicen için problem yok.

haklısınız belki ama , nedense dışardan her müdahele zararlı diyorlar.

Sis lambası vs düzgün tesisat çekilip bağlanırsa birşey olmaz aynı şekilde navigasyon, tv olayınıda çakmaklıktan halledicen için problem yok.

birşey olmaz taktırın :)

haklısınız belki ama , nedense dışardan her müdahele zararlı diyorlar.

Sıkıntı olmaz. Zaten çakmaklıktan hiç bir şeyin zararı olmaz. Ama aracınızda sis tesisatı çekili değilse siz kendiniz çektireceksiniz sağlam bir elektrikçi ustasına götürün o halleder problem de olmaz. ama genede bi kontrol ettirin sis olmayan araçlarda bazen sis tesisatı takılı oluyor size gereken sadece sis lambasını alıp takmak.

çok teşekkür ederim

elektrik sistemine birşeyler eklemek yada çıkarmak zararlı.. derler :D ama bi sorun olmaz merak etmeyin :D

bugün servise gidecem bakalım :)

İlk once allah kazasz belasz kullanmk nasip etsin :) bende cogu kisiden zararli diye duydum ama hic zarar gorupte yaptrani duymadm kaliteli yerden yaptrrsan sikinti olcagini sanmam :)

zararlı diyenler kesinlikle kendi g*t korksundan diyordur. Zararlı diyen olursa mesuliyet benim de gitsin. Dısardan bsey baglandgnda beyni yakar VS diyenleri ben cok duydum ama herseferindede Yanlıslarını gordum öyle birsey yok.

Geri