Kaliper Kapağı Kullanan Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hk@n

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın ön iki tekerine kırmızı kaliper kapağı takmak istiyorum.biraz araştırdım ama yanmaz silikonla yada vidayla montaj yapılabilir diyorlar.zarar vermezmi frenlere? kullananlar var mı ?

bende çok istiyorum ondan ama benim 16'lara sığmaz diye taktıramıyoruz.

oluyor yapım aşamlarıda vardı sitemizde ,biraz araşıtırısanız görebilirsiniz ama vidayla olacaktır muhtemelen açıkcası ben silikona falan güvenmem orda..

oluyor yapım aşamlarıda vardı sitemizde ,biraz araşıtırısanız görebilirsiniz ama vidayla olacaktır muhtemelen açıkcası ben silikona falan güvenmem orda..
hocam vidalarda fren sistemine zarar verebilir diyorlar

O sıcaklığa silikon dayanmaz vidalama işide kalipere zarar verebilir bende düşündüm zamanında ama vazgeçtim...

Kesinlikle tavsiye etmem kaliperin soğumasını engelleyerek fren şişmesi yapıyor.Arkadaşımın aracında bizzat şahit oldum

Sağolun arkadaşlar.acaba renault servisinde kırmızı kaliper var mıdır?

fren şişmesi benim arkadaşımın aracındada yaşadık sonra üzerine hava delikleri açtık ama nafile hiçbir iişe yaramadı kesinlikle tavsiye etmiyorum boyayın kalieperlerinizi güzelce 542121 kat daha iyi

Sanırım tek çare boyamak.bende öyle işi becerememki elime yuzume bulastırırım :)

Geri