Daha 11000km deyim ekim 2014 1,5dci sıkışık trafik sonrası titreme oluyor kalkışta ama tam kavrama esnası değil kavradıktan sonra burakmaya yakın özellikle geri viteste..birde kalkışta biraz gaz vermezisem stop ediyor yada yığklıyor..75hp süratlenme diğer vitesler sorunsuz 5.vites 190 kadar çıktım temde baskı kaçırsa yüksek sürate çıkmaz ...
birde klasik deneye 3 tak 3000 devirde bıraktığımda direkt stop ediyor sorunu bi türlü bulamadım
1.viteste 3000 devirde bırakınca yer kaygansa el freni çekili ya aracı sürükleyerek ilerliyor arkalas tutunuyorsa stop ediyor...servis titremeye normal diyor..eski aracım audi stronikti kuru debriyaj oda birden ikiye geçişte titreme yapardı sıkışık trafikte iki kez set değişti sonra mekanizma hep aynıydı sanırım umursamamak gerekli
Bugün üç saat trafikteydim hiç titremedi kalkışta
birde klasik deneye 3 tak 3000 devirde bıraktığımda direkt stop ediyor sorunu bi türlü bulamadım
1.viteste 3000 devirde bırakınca yer kaygansa el freni çekili ya aracı sürükleyerek ilerliyor arkalas tutunuyorsa stop ediyor...servis titremeye normal diyor..eski aracım audi stronikti kuru debriyaj oda birden ikiye geçişte titreme yapardı sıkışık trafikte iki kez set değişti sonra mekanizma hep aynıydı sanırım umursamamak gerekli
Bugün üç saat trafikteydim hiç titremedi kalkışta