Maalesef bizim araçlarda hastalık bu iş. Çözülmesine ve ucuza yırtmanıza sevindim. Geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
ayni problem ve soket erimesi... Temizlenerek sorun giderildi, 20 tl...
Cama havayı verdıkden sonra gogustekı havalandırmaları ortadakı makarayı kapatarak cam tarafına daha hızlı hava verebılırsınızbenim de şöyle bir problemim var, yeni başlık açmadan buradan sorayım.
kaloriferim ve klimam sorunsuz bir şekilde çalışıyor ancak sadece ön göğüsteki havalandırmadan havayı püskürtüyor. cam buğulandığı zaman havayı cama vurduramıyorum, dolayısıyla cam önündeki ızgaralardan hava gelmiyor. çok az bir hava geliyor gibi ama bu da buğuyu çözmeye kesinlikle yetmiyor.
özel servisimde ön göğüsün komple sökülmesi gerektiğini ve kazanı incelemelerinin gerektiğini söylediler, maliyet de 300-400'den aşağı olmaz dediler. yaptırmadım ben de. böyle bir sorunla karşılaşan ve daha az bir maliyetle çözüm önerisi getirebilecek olan bir arkadaşımız var mı acaba?
şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar bu klima+kalorifer rezistansı problemi renault19 aracımda benimde başıma geldi,arıza ilk önce klima+kalorifer fanının bi durup bi çalışmasıyla başladı ve daha sonra tamamen durdu fakat klima motoru çalışıyor sistemde soğuk var ama fan üfürmüyordu,forumlarda biraz araştırdım rezistans denilen parçadan kaynaklandığını öğrendim fakat benim aracımda parçanın nerde takılı olduğunu bir türlü bulamadım,iki tane oto elektrikçiye danıştım durumu arızanın nereden nasıl yapılacağı olayına girmeden en az 150 tl civarında bir masrafla hallolacağını söylediler,bunun üzerine bu olayı kendim çözmeye karar verdim,aracımın göğüslük kısmının arkalarında el feneri ile araştırmalarımda rezistans denilen parçayı bulamadım,motor tarafına gelmişti sıra,sileceklerin oradaki ızgaraların olduğu yerde bir tarafta akü vardı diğer tarafta kalorifer klima kutusunu buldum sökmeye karar vermiştimki kutunun hemen önündeki siyah sacı söktüm ve bi anda parça karşıma çıkıverdi vhs videolara takılan bir kaset gibi parça karşımdaydı,söktüm baktım ki rezistansa giren soket erimiş birazcıkta rezistansa yansımış durum ama parça bozulmamış fakat yeni bir sokete ihtiyacım vardı internetten buldum akgüç oto diye bir yer siparişi verdim 30 tl + kargo ücreti bu arada adamlar toptancı imiş zar zor ikna ettim 1 parça için,yeni soketi titiz bi şekilde bağladım aman yanlış bağlamayım diyerek ve topladım.İşte fotolar...Allahtan elimizden geliyo yoksa tamirci abiler varyaa..