Kalorifer Patladı.Ankara Ekibimizden Yardım Bekliyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uSuLca

Tamer ALTINTAŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Arkadaşlar arabamın vitesin ilerisindeki gözlere su damlıyor. Kalorifer patlamış dediler. Onu değiştirmem gerekiyor malumunuz göğüslük sökülecek yani işçiliği az alacak iyi bir usta lazım bana. Zaten göğüslük çok sarsılıyordu direksiyonun altından cız (demirin demire sürttüğünde çıkardığı ses:) ) sesi geliyordu gecen konuda söylediğim gibi gösterge aydınlatmam da yetersizdi onunda ışıklarını değiştireceğim.
Araba su eksilttiği için doğru düzgün antifiriz koyamadım 1 lt attım şimdilik araba bayramda yatacak açık alanda bu işlemleri bayram dönüşü yaptıracağım.

Ankara'dayım bana bu işleri yapacak bir usta tavsiyesi olan var mı?
Kalorifer ne kadar biliyor musunuz?
2 adet kış lastiği alacağım tavsiyeleriniz nelerdir?

Ve asıl soru bunlar bana ne kadara patlar :)

Şimdiden hepinize teşekkürler.

Geçmiş olsun kardeşim,Ankara ekibi sana yardımcı olacaktır,başlığı değiştireyim o zaman görürler...:eyv

peteğil kale marka al 50 ytl falandır .usta 100 den aşağı almaz 15-20 ytlde antifriz.

Borular yada boru bağlantılarından da olabilir , geçmiş olsun .

Petek mi borumu henuz bilmiyorum amaaraci isitmiyor motor sicakligini veriyor sadece iceri.

şuan için en basit çözüm çatlak onarıcı katkı koymak olur buyuk marketlerın oto reyonlarında yada benzınlıklerde bulabılırsın sanslıysan ısını cozer :eyv

Abi katkı iyi degil diyorlar anlik cozum malum onumuz kis sivi yada toz katki var dediler sonucta arabaya binecegim yaptirayim dedim Ankara kışı bu 6 ayda 22 000 km yapmisim uzun yol da gidiyorum sorun cikarsin istemem.

soğutma sisteminin komple elden geçmesi lazım kaloriferin radyatörü de hortumları da patlamış olabilir.ustanın bakması lazım.keşke daha önce yazsaydın geç oldu artık bu saatte pek açık bi yer olmaz ama ankamall den samsun yoluna gelirken itfaiyenin karşısında 24 saat açık elektrikçi var lastikçi var yanında genelde taksicilerin uğrak mekanıdır. şu an yola çıkacaksan oraya bi göster paragöz insanlar değillerdir ben bi kaç kez gece problem yaşadım çok yardımcı oldular.muhtemelen hortumlar delinmiş yada bağlantı yerlerdin kaçırıyordur.ciddi bir problem değildir ama uzun vadede aracın soğutma suyunun azalmasına neden olur onunda sonucunda hararet yapar aracın su kaynatır conta yakar.bu durumun olmaması için biran evvel baktırmanı tavsiye ederim.

konu R19 teknik bölümüne taşınmıştır

​Geçmiş Olsun

Geri